lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
S farbami vás pečenie bude baviť

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 9.3.2015
späť
Späť

Poslať
 

Koláče a zákusky by nemali len dobre chutiť, ale aj lákavo vyzerať. Dr.Oetker teraz prináša novinku, ktorá poteší všetky milovníčky pečenia a zdobenia. Štyri jedinečné farby -  žltú, modrú, zelenú a červenú vďaka praktickému dávkovaniu  a gélovej konzistencii ľahko prenesiete na svoje koláče. Zafarbiť cesto, fondán či marcipán už od teraz nebude problém. Presvedčte sa a uvidíte, že farebné pečenie bude baviť nielen vás, ale aj vaše deti.

Trendom v pečení sú farby

Červená, zelená, modrá a žltá – to sú nielen farby jari, ale odteraz aj vašich cukrárskych výtvorov. Dr.Oetker totiž prináša originálnu novinku – Farby gélové potravinárske, s ktorými zvládne prípravu farebných dobrôt aj začiatočník. Chcete ohúriť farebnými tortovými korpusmi či  fondánovými ozdobami? Novými Farbami gélovými od Dr.Oetker bez problémov zafarbíte piškótové či kysnuté cesto, plnky do zákuskov a tort, fondán aj marcipán. Stačí chytiť do rúk farby a popustiť uzdu fantázii.

Aj bez skúseností profesionála

Práca s potravinárskou farbou už pre vás nemusí byť strašiakom ani v prípade, že nemáte skúsenosti. Farby od Dr.Oetker sa vďaka ich gélovej konzistencii ľahko dávkujú a prácu s nimi zvládnu aj deti. Stačí zopár kvapiek gélu pre dosiahnutie jasnejších tónov, alebo viac kvapiek pre intenzívnejšie farby.  Báť sa nemusíte ani ich miešania – napríklad zmiešaním žltej a červenej získate oranžovú, alebo zmiešaním modrej a červenej vykúzlite fialovú. Vo vnútri balenia nájdete praktický návod, ako miešať farby tak, aby sa výsledok podaril.  Ak nájdete trochu odvahy experimentovať, výsledok bude určite stáť za to.  

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!