lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Aj detské zúbky si zaslúžia dôkladnú starostlivosť

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 24.7.2014
späť
Späť

Poslať
 

Značka Signal sa stará o zdravý a krásny úsmev celej rodiny, a preto prichádza na trh s novou zubnou kefkou pre deti. Novinka Signal Junior je určená pre deti od 7 do 13 rokov. Značka Signal v zubnej kefke skĺbila efektívnu starostlivosť o žiarivý detský úsmev a zábavu z čistenia zubov.

 

Na trh sa dostáva nová mäkká zubná kefka pre deti Signal Junior. Značka Signal si uvedomuje dôležitosť správneho a pravidelného čistenia detských zúbkov, ktoré tak dostanú tú najlepšiu starostlivosť. Novinka sa pýši malou profilovanou hlavicou, ktorá zabezpečí príjemné čistenie detského chrupu. Rukoväť je mäkká a ergonomicky tvarovaná pre lepšie uchopenie. Táto zubná kefka sa ideálne dopĺňa so zubnou pastou Signal Junior pre komplexnú starostlivosť detský úsmev.

 

Značka Signal myslela aj na to, aby sa čistenie zubov stalo pre deti zábavou a snažila sa spraviť z každodenného rituálu zábavnú a zaujímavú časť dňa. Preto sú zubné kefky Signal Junior dostupné až v štyroch rôznych farebných vyhotoveniach so zvieracími motívmi. Dieťa si teda môže vybrať, či mu bude pri čistení zubov pomáhať tiger, koala, delfín alebo vlk. Neodmysliteľnou súčasťou zubnej kefky Signal Junior je aj obľúbená prísavka pre jednoduché uskladnenie na poličke alebo umývadle. 

 

Novinka Signal Junior je už dostupná vo väčšine obchodných reťazcov. Nezáväzná odporúčaná maloobchodná cena výrobku je 1,96 €. Viac informácií a užitočné rady o starostlivosti o ústnu hygienu nájdete na webovej stránke www.signal.sk.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!