lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Krása spočíva v nedokonalostiach

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 5.5.2014
späť
Späť

Poslať
 

Zabudnite na klasický ideál krásy, ignorujte to, čo sa od vás očakáva, vybočte zo zaužívaných koľají! Stavte na osobitý štýl Imperfection, ktorý úplne mení pohľad na ženskú krásu. Tento Schwarzkopf Look 2014 si zamilujete pre jeho drzosť, nekonvenčnosť a unikátnosť.

 

Imperfection je moderný look ako stvorený pre silnú a sebaistú ženu, ktorá sa odmieta nechať spútať obmedzeným, všeobecne prijatým ideálom krásy. Chce byť sama sebou a nebojí sa prejaviť svoju individualitu. Táto žena vie, že krása má mnoho podôb a často spočíva práve v nedokonalostiach. Nesnaží sa, aby jej štýl bol bezchybný a uhladený. Práve naopak, charakteristická je pre ňu drzosť, chaotickosť a provokatívnosť.

 

Základom looku Imperfection je tmavohnedá farba na vlasy Color Mask 400, ktorá mu dodá silu a drzosť. Táto farba má krémovú konzistenciiu vo forme vlasovej masky a poskytne vlasom bohaté, žiarivé a sýte farby. Pre extra starostlivosť a ochranu pred teplom použite po umytí olejovú esenciu Gliss Kur 6 Miracles, ktorá je zložená zo vzácnych ingrediencií vrátane arganového a marulového oleja, či olejov pequi a monoi.

 

Po ošetrení vlasy vyfúkajte smerom von z tváre a nastajlujte podľa vašich predstáv – začešte ich dozadu a pripnite na zadnej časti hlavy sponkami, alebo ich len zafixujte lakom na vlasy Taft Power. Tento lak dodá účesu perfektnú fixáciu bez toho, aby vlasy zaťažil. Kofeínová receptúra dodá vaším vlasom 48 hodinovú pevnosť a energiu. Navyše sa ľahko vyčesáva.

 

Vlasy farby horkej čokolády, okolo očí hrubé čierne linky, obočie zvýraznené ceruzkou a bledé pery – táto kombinácia dodá štýlu Imperfection zvodný punkový nádych. „Tento štýl nie je možno najideálnejší na rodinné stretnutie, avšak na hociktorú inú príležitosť – od posedenia v reštaurácii po trendy party – je perfektný,“ tvrdí vlasový expert pre Schwarzkopf Armin Morbach.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!