lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Desatoro grilovania hermelínov

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 10.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Desatoro grilovania hermelínov

1.        Na grilovanie používajte špeciálne grilovacie balíčky. Hermelíny, ktoré sa v nich nachádzajú sú vhodné na  úpravu pri vysokých teplotách a obsahujú  aj vhodné korenie alebo omáčku.

2.        Hermelíny pred grilovaním nerozkrajujte ani nenapichujte, pri zvýšenej teplote by mohli popraskať a vytiecť skôr, než budú hotové.

3.        Hermelíny je vhodné grilovať zabalené v alobale, máte tak istotu, že vám nevytečú do grilu. Pokiaľ chcete grilovať Hermelíny len tak na rošte, je lepšie ich aspoň podložiť kúskom alobalu.

4.        Nepoužívajte pôvodnú syrovú fóliu, tá nie je vhodná na grilovanie, pretože ide o kombináciu hliníku, vosku a papiera. Ideálny je klasický alobal.

5.        Hermelíny grilujte pri strednej teplote. Syr sa tak krásne prepečie, kôrka nebude spálená (ako pri vysokej teplote) a vnútro syra nezostane surové (ako pri nízkej teplote).

6.        Hermelín pred grilovaním zľahka potrite olejom, prípadne zmesou oleja a korenín (byliniek, cesnaku, citrónu…). Kôrka bude po grilovaní vláčnejšia a marináda tak dodá syru špeciálnu príchuť.

7.        Pokiaľ Hermelíny grilujete spolu s nejakou zmesou (zelenina, ovocie) navrchu, zakryte ju pred zabalením kúskom papiera na pečenie. Touto stranou potom dajte hermelín na gril a v polovici grilovania hermelín otočte.

8.        Pokiaľ máte gril bez veka, je dobré syry počas grilovania otáčať, aby boli prepečené rovnomerne. Pri grile s vekom to nie je potrebné.

9.        Ku grilovaným Hermelínom sa hodia rôzne omáčky, napríklad brusnicová, barbecue, mexická, slivková...

10.    Grilovanie je zábava, preto si ho užite s rodinou či priateľmi, s dobrým pitím a dobrou náladou.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!