lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pohostite šibačov niečím lahodným! Prinášame vám tipy na veľkonočný prípitok.

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 12.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Hubert de Luxe rosé

Hubert de Luxe rosé má lahodnú chuť lesného ovocia a jedinečnú arómu, ktoré vás prenesú naspäť do slnečného leta. Za svoju elegantnú ružovú farbu vďačí odrode Tramín červený. Tramín červený je jedna z mála aromatických odrôd, ktoré dokážu dať vínu aj trochu prirodzeného farbiva. Vďaka tomu umožňuje výrobu pravého aromatického ružového sektu.  Hubert de Luxe rosé sa výborne hodí k jemným zákuskom s ovocím, ako sú  ovocný košík s pudingom a lesným ovocím, ovocné rezy, cheesecake alebo hriešne dobrá vanilková zmrzlina s horúcimi malinami.

 

Johann E. Hubert

Tajomstvo sektu Johann E. Hubert spočíva v kvalite vín z Malokarpatskej vinohradníckej oblasti, z ktorých je vyrobený, v metóde výroby a v nenapodobiteľnej harmónii chutí. Vyrába sa klasickou metódou „Methode traditionelle“, ktorá sa používa aj na výrobu „pravého šampanského“ vo francúzskej oblasti Champagne. Touto metódou prebieha druhotné kvasenie vo fľašiach, v ktorých sa aj finalizuje. Odrodu Rulandské biele, ktorá je nosným segmentom klasickej výroby šumivého vína, primerane dopĺňa mandľové Veltlínske zelené. Viac ako 12 mesačným zrením na ušľachtilých kvasinkách sa vo víne vytvoril jedinečný súlad chute kandizovaného plodového ovocia a pražených mandlí. Výnimočnosť tohto šumivého vína podčiarkuje aj elegantná tmavá fľaša, na ktorej je zobrazený Johann E. Hubert.

 

Hubert Grand rosé

Hubert Grand je svieži, štýlový sekt s decentnou ovocnou, broskyňovo – mandľovou vôňou s jemným škoricovým nádychom a dlhým perlením, ideálny na romantické posedenie. Jeho farba, chuť, vôňa, i dizajn fľaše boli pripravované s myšlienkou na ženskosť, jemnosť a krásu. Pod atraktívnym ošatením odhalíte veselú farebnosť, hojnú perlivosť a plnú, zamatovú chuť. Základ kupáže je zostavený z najkvalitnejších vín odrody Svätovavrinecké. Skladbu základného vína dolaďuje nezanedbateľný podiel vína Pinot noir - odrody, ktorá dodá šumivému vínu sviežosť a ovocnosť. Jedinečnosť tohto sektu podčiarkuje jeho netradičná matná fľaša.

 

Hubert Nealkoholický

Nealkoholický Hubert sa vyrába z kvalitného odrodového vína, z ktorého bol odstránený alkohol. Jeho vyvážená harmonická chuť je výsledkom šetrného výrobného procesu, počas ktorého sa v prostredí vákua odstráni alkohol z vína. Vákuum umožňuje tento proces už pri nízkych teplotách, vďaka čomu si takto dealkoholizované víno ponecháva všetky svoje charakteristické vlastnosti – chuť, farbu, vôňu. Obsah alkoholu v nealkoholickom Huberte je menej ako 0,5 % obj. Takéto malé množstvá alkoholu sa často nachádzajú aj v potravinách (ovocná šťava, mliečny kefír či ražný chlieb apod.) ako prirodzený výsledok kvasenia. Nealkoholický Hubert má navyše omnoho nižšiu kalorickú hodnotu ako sekt s alkoholom, preto si ho môžete dovoliť aj počas redukčnej diéty. Ideálny je tiež pre ľudí, ktorí z akýchkoľvek dôvodov alkohol nekonzumujú.

 

Karpatské Brandy Špeciál

Špeciálne brandy pre mimoriadneho muža, také je Karpatské Brandy Špeciál. Vyrába sa klasickou metódou zretia dôkladne vybraných vínnych destilátov v malých 300-litrových dubových sudoch minimálne 5 rokov. Je vyrobené na prírodnej báze zo suroviny pochádzajúcej z Malokarpatskej vinohradníckej oblasti podľa originálnej receptúry so zachovaním tradičnej technológie výroby. O obľube Karpatského brandy Špeciál svedčí aj to,  že jeho milovníci používajú aj skrátený názov KBŠ. Vznikla z toho tradícia, takže dnes pri jeho objednávaní už každý čašník alebo barman vie, o čo ide. Čo je však najdôležitejšie, Karpatské brandy Špeciál nie je žiadny chudobný príbuzný zahraničných značkových brandy a koňakov, ale dôstojný súper a úspešný konkurent.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!