lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Sladkosť ako prvá pomoc v prípade hladu

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 12.2.2014
späť
Späť

Poslať
 

Z hľadiska správneho fungovania nášho organizmu by sme mali dbať na to, aby naše telo prijímalo stále dostatočné množstvo cukrov a energie. Ich nedostatkom sa meníme na podráždených a náladových. Poznáme to však všetci - občas sa dostaneme do situácie, kedy sa najesť nemôžeme. V takom prípade by sme mali siahnuť po „balíček záchrany“, ktorý nám energiu v tele doplní.

 

Svaly pri záťaži spaľujú cukor aj tuk, ale mozog je prieberčivejší a prijíma len glukózu. Preto mnohí z nás v prípade hladu radi siahnu po nejakej sladkosti obsahujúcej cukor - ako napríklad čokoláde: „Ak vás prekvapí hlad, takou malou prvou pomocou môže byť čokoládová tyčinka, ktorú máte v športovej taške alebo kabelke vždy poruke ako taký malý balíček záchrany. Sladká kombinácia čokolády, karamelu, nugátu a arašidov v tyčinke Snickers pomože zahnať  hlad a vráti vás naspäť do vlastnej kože,“ hovorí Natália Vybíralová, group brand manažérka značky Snickers.

 

Značka čokoládových tyčiniek Snickers pokračuje v Českej a Slovenskej republike v komunikačnej kampani "Keď si hladný, nie si to ty". Televízny spot s herečkou Joan Collins, známou zo seriálu Dynastia, dokazuje, čo s človekom dokáže urobiť hlad. Joan si v známej reklame zahrala hladného športovca. Joan sa objavuje v pánskej šatni v luxusných večerných šatách a uráža spoluhráčov. Jeden z nich jej ponúkne tyčinku Snickers a ona sa s prvým odhryznutím vracia späť do svojej kože.

 

Viac informácií o kampani, televízny spot a ďalšie zaujímavosti nájdete na stránkach www.snickers.sk alebo na facebookovom profile SnickersCeskoSlovensko.

 

Keďsi hladný, nie si to ty

Televízny spot využíva známe osobnosti, prostredníctvom ktorých ukazuje, že keď má človek hlad, nie je doslova vo svojej koži. Celosvetovo sa v kampani objavuje rad známych osobností, napr. Aretha Franklin alebo Liza Minnelli. Pre Slovenskú republiku bol vybraný spot s britskou herečkou Joan Collins. Spot bol natočený vo Veľkej Británii agentúrou AVM BBDO.

 

Snickers

Čokoládovo-karamelovú tyčinku Snickers vyrába spoločnosť Mars, ktorá je jednou z najväčších rodinných spoločností na svete. Na česko-slovenskom trhu pôsobí spoločnosť Mars od roku 1992. V roku 1998 sa spojila spoločnosť Mars so spoločnosťou Wrigley, a vznikla tak jedna z vedúcich cukrárskych firiem. Tyčinka Snickers sa vyrába od roku 1930. Obsahuje arašidy, karamel, nugát a čokoládu. Táto kombinácia si získala mnoho priaznivcov, čo z nej robí jednu z najobľúbenejších čokoládových tyčiniek na celom svete.


Diskusia k článku:

"poucny uvod zakomponovany do marketingoveho jadra." Vyzera to cele milo, privetivo, ale je to sladkyjed. Mame to odskusane na sebe, cim viac sladkeho jeme, tym mame na neho vacsiu chut, a je takmer nemozne sa udrzaf a nedat si= kazdy den min. 0,30 az 0,50 centov robi z majtelov vyrobcov multimilionarov. Podl'a odbornikov cukor vyvolava nervozitu, nesustredenost, agresivitu, depresie, nekontrolovatel'ne emocie. Chceme ho stale viac. Pre jeho navykovost ho lekari nevdhaju porovnavaf s tvrdymi drogami! Hovori sa mu aj sladky heroin. Ide totiz o neprfrodnu chemikaliu vyprodukovanu priemyselnymi procesmi. Heroin aj cukor sa zfskavaju podobnym sposobom rafinacie. Cukor ma podl'a lekdrov na nase telo same negativne vplyvy: Cukor kazizuby. Cukor narusuje vstrebavanie dpnika a horcika. Cukor moze oslabit zrak. Cukor sposobuje prekyslenie traviaeho traktu. Cukor moze urychlif starnutie. Cukor podporuje vznik osteoporozy. Cukor moze zvysif hladinu cholesterolu. • Cukor moze prispief k starnutiu koze. • Cukor zvysuje riziko rakoviny zaludka. • Cukor moze viesf k tvorbe I'advinovych kamehov. • Cukor moze sposobif alebo zhorsif akne. • Cukor moze znizovaf hladinu vitamin u E. • Cukor moze prispievaf k rozvoju Alzheimerovej choroby.
Neregistrovaný - jana, 12.2.2014 21:08, jana.kempinski(`na`)email.cz
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!