lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zatočte so škvrnami!

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 22.11.2013
späť
Späť

Poslať
 

Naše oblečenie je denne vystavené riziku znečistenia nepríjemnými škvrnami. Aj keď sa to na prvý pohľad nemusí zdať, niekedy stačí malá nehoda. Zablatené nohavice, mastná omáčka na tričku alebo škvrna z vyliateho vína na obľúbenej košeli. Spoločnosť Henkel Slovensko teraz prináša novú silnú zbraň. Gélové kapsuly Palmex5 Active Caps obsahujú päť moderných, vysoko účinných zložiek, ktoré dokážu odstrániť najrôznejšie druhy škvŕn a nečistôt. Pranie s Palmexom nikdy nebolo jednoduchšie!

Nové gélové kapsuly Palmex5 Active Caps obsahujú päť vysoko účinných zložiek, ktoré odstránia najrôznejšie druhy škvŕn ako mastnotu či škvrny bielkovinového a škrobového pôvodu. Sú dôkazom, že aj malé veci môžu mať veľký význam, pretože na odstránenie tých najodolnejších škvŕn stačí len jedna malá kapsula. Vďaka ich rýchlej rozpustnosti a špeciálnemu zloženiu s nimi môžete prať aj pri nízkych teplotách, čím ušetríte elektrickú energiu.

Pranie s Palmex5 Active Caps je veľmi jednoduché. Preddávkovanú kompaktnú kapsulu stačí vložiť do bubna práčky a následne pridať bielizeň. Po kontakte s vodou sa kapsula ihneď rozpúšťa, dochádza k uvoľneniu piatich účinných zložiek a výsledkom je čistá, žiarivo biela bielizeň.

 

Palmex5 Active Caps, ktorý je dvakrát koncentrovanejší v porovnaní s gélovými prostriedkami, prichádza v dvoch variantoch. Mountain Fresh na bielu a stálofarebnú bielizeň prináša vášmu oblečeniu horskú vôňu a variant Color na farebnú bielizeň udržuje farby svieže po dlhý čas.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!