lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nenápadný, pritom neprehliadnuteľný: nový stolový odsávač pár Siemens

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 28.4.2013
späť
Späť

Poslať
 

Produktový rad studioLine sa rozšíril o klenot, ktorý očarí každého milovníka netradičného dizajnu a pokrokových technológií. Nový stolový odsávač pár Siemens sa elegantne a nenápadne ukrýva v antikorovom rámčeku priamo za varnou doskou a vysunie sa iba vtedy, keď treba. Vzhľadom na svoj jedinečný tvar v modernom dizajne a predovšetkým na neobvyklé umiestnenie priťahuje nielen všetky pachy, ale aj všetky pohľady.

 

Netradičný dizajn, ktorý očarí

Nový dizajn stolového odsávača pár stavia na nenápadnosti. Paradoxne, práve preto sa stáva neprehliadnuteľný. Jeho jedinečný čistý dizajn  z nehrdzavejúcej ocele v kombinácii s čiernym sklom a predovšetkým netradičné umiestnenie rozhodne zaujme každého. Odsávač pár je integrovaný do pracovnej dosky. Nenápadne sa ukrýva v antikorovom rámčeku priamo za varnou doskou a vysunie sa iba vtedy, keď treba.

 

Ovládanie jedným dotykom prstom

Ľahkým dotykom prstom na ovládacom paneli touchControl sa odsávač efektne vysunie z pracovnej dosky okamžite pripravený na použitie. Efektný štart zavŕši automatické rozsvietenie LED osvetlenia s funkciou postupného zhasínania a rozsvecovania. Na ovládacom paneli možno jednoducho nastaviť 3 základné rýchlosti odsávania a 2 intenzívne stupne. O čistotu vzduchu sa stará vysoko výkonný ventilátor s dvojsmerným odsávaním a s 15-minútovým automatickým dobehom ventilátora.

 

Sloboda pri plánovaní kuchyne

Stolový odsávač pár ponúka nové možnosti pri projektovaní kuchyne. Vzhľadom na to, že nie je závislý od umiestnenia stien ani od výšky stropu, hodí sa kdekoľvek. Vyžaduje len dostatočný priestor v skrinke pod varnou doskou. Je vhodný tak v prevádzke s vetraním, ako s cirkuláciou vzduchu.

 

 

Pre toho, kto chce viac, nielen spotrebič

Nezameniteľný produktový rad studioLine je určený všetkým, čo pri svojom výbere kladú dôraz na exkluzívny dizajn, výbavu a zážitok z produktu. Pre spotrebiče studioLine je charakteristický výrazný, priamočiary dizajn s architektonickou jasnosťou, ako aj najmodernejšia technika spracovania a materiálu. studioLine ponúka nielen exkluzívne spotrebiče s vysokou kvalitou, ale aj lepšie poradenstvo, servis a kompetencie, ktoré môžu ponúknuť iba špecializované kuchynské štúdiá.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!