lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Dúhový úsmev vyčaria väčšie Skittles v novom obale

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 9.4.2013
späť
Späť

Poslať
 

Obľúbené cukríky plné dúhy majú nový dizajn, ktorí pripomína úsmev! Neočakávané poňatie dúhy obrátenej „hore nohami“ čaká od marca na všetkých priaznivcov farebných cukríkov Skittles. Okrem toho má značka pripravené ešte jedno prekvapenie. Príchuť Wild Berry, ktorá bola na náš trh uvedená len v minulom roku, si už získala srdcia Skittles fanúšikov a preto sa spoločnosť Wrigley rozhodla na trh priniesť väčšie 125 gramovom balenie.

 

Tohtoročný príchod jari sa síce skutočne nesie v znamení premenlivého počasia, fanúšikovia cukríkov Skittles sa však napriek tomu dočkajú vytúženej dúhy – tentokrát neočakávane otočenej „hore nohami“! Obľúbené cukríky Skittles majú nový modernejší vzhľad. Neobvyklé poňatie dúhy v dizajne a na obaloch nových Skittles pripomína úsmev, ktorý si vyslúžil veľmi pozitívne hodnotenie v spotrebiteľskom prieskume.  

 

Nový dizajn v rámci spotrebiteľského prieskumu získal veľmi pozitívne ohlasy. V porovnaní s pôvodným bol hodnotený ako zábavnejší, modernejší a príťažlivejší. Sme radi, že v prieskume ohodnotilo takmer 9 z 10 respondentov produkt ako veľmi kvalitný a viac ako 70 % opýtaných ho považuje za inovatívny. Verím, že nové dúhové balenia Skittles potešia všetkých fanúšikov a vyčaria im na tvárach veselé dúhové úsmevy,“ hovorí David Forman, Senior Brand Manager značky Skittles.

 

Spoločnosť Wrigley má na jar pre priaznivcov Skittles aj ďalšiu skvelú správu. Na základe obrovského záujmu zo strany konzumentov sa rozhodla obohatiť slovenský trh o nové väčšie 125 gramové balenie Skittles Wild Berry!

 

 „Aj keď sme príchuť Wild Berry uviedli na slovenský trh iba v polovici minulého roka, zaznamenali sme o ňu ihneď obrovský záujem. To nás motivovalo priniesť fanúšikom väčšie balenie. Zaradí sa tak ku variantom Fruits a Crazy Sours, ktoré sú v 125 g balení na našom trhu k dispozícii od roku 2012. Teší nás, že si spotrebitelia Skittles naozaj obľúbili a vždy sa im snažíme vyjsť v ústrety.  To je aj hlavným dôvodom, prečo bude od marca v slovenských obchodoch k dispozícii aj 125 g balenie  Wild Berry,“ dopĺňa David Forman, Senior Brand Manager značky Skittles.

Motiváciou príchute Skittles Wild Berry boli pôvodne maškrtné jazýčky Francúzov, pre ktorých boli primárne vytvorené. V domácom Anglicku tiež zabodovali a stali sa tam najobľúbenejším variantom Skittles.

 

Tak isto ako 38 g balenie, je väčšie 125 g balenie Skittles na Slovenskom trhu už v troch variantoch  lesné ovocie Wild Berry, ovocné Fruits a kyslejšie Crazy Sours. Ani vo väčšom balení nebude chýbať päť obľúbených príchutí. Variant Wild Berry ponúka šťavnatý mix čučoriedky, maliny, višne, jahody s kiwi a černice s jablkom. Prekvapením je modrý čučoriedkový cukrík, ktorý v ostatných príchutiach nenájdete. Variant Fruits ponúka chuť citrónu, pomaranča, čiernej ríbezle, jahody a limetky. Variant  Crazy Sours obsahuje príchuť ananásu, mandarínky, višne, maliny a jablka. Každý cukrík Skittles má mäkký žuvací stred obalený chrumkavou polevou s motívom S. Výhodou Skittles cukríkov je, že sa nikdy nelepia a nerozpúšťajú v dlani.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!