lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zimné inšpirácie z Vily Vilôčky

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 9.1.2013
späť
Späť

Poslať
 

Radi sa cítite vo svojom domove útulne a spokojne, skrátka „ako doma“? Vyhľadávate rôzne vidiecke či provensálske dekorácie a doplnky do domácnosti? Pozývame vás do rozprávkového obchodíku Vila Vilôčka v Trnave plného vôní Provensálska a vidieckych zákutí. Ak sa vám v sychravom zimnom počasí nechce vytiahnuť päty z domu, Vila Vilôčka má pre vás otvorený aj internetový obchod vilavilocka.sk. A ako zveľadiť svoj domov? Nechajte sa inšpirovať Vilou Vilôčkou a jej zimnými dekoráciami, z ktorých sála teplo a pohoda domova.

 

Vila Vilôčka = teplo domova

So svietnikmi a lampášikmi si dlhé zimné večery vychutnáte naozaj dokonale. Zútulnia váš domov a tancujúci plamienok vás rozveselí a zahreje pri duši. Ak hľadáte dekoráciu pre seba alebo ako darček, nech sa páči, Vila Vilôčka prináša niekoľko krásnych inšpirácií.

Srdcová záležitosť

Prútený provensálsky lampášik pred vami nič neskrýva a svoje srdce ponúka v plnej kráse. Vo vnútri sa nachádza sklenená nádoba so sviečkou, ktorá roztopí aj to najľadovejšie srdiečko. Zaveste ho napríklad do zimnej záhrady a nechajte sa rozmaznávať jeho mäkkým svetlom pri šálke čaju a dobrej knihe.

Kovový lampáš s horúcou dušičkou

S červeným kovovým lampášikom sa budete cítiť ako v rozprávke. Môžete ho položiť na poličku alebo len tak zavesiť, dôležité je, aby ste na lampášik videli. A prečo? Pretože jeho horúca dušička vám rozpovie zázračné príbehy tejto zimy!

Aj svietnik môže byť trendy!

Vintage štýl je v súčasnosti veľmi obľúbeným aj v prípade dekorácií. Strieborný svietnik so sklenou výplňou je nielen príjemným doplnkom v domácnosti, ale budete mať doma aj kúsok Vintage. Svietniček navyše pôsobí, akoby ste sa pozerali do zamrznutého okna na snovú zasneženú krajinu.

Posvieťte si na pohodu

Nežný prútený svietnik so zaveseným srdiečkom navodí u vás tú správnu pohodovú atmosféru. Na poličke či na stole vás bude sprevádzať pri vašich radostiach i starostiach a bude skvelým spoločníkom pri vychutnávaní pohody zimných večerov a zmrznutých rán.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!