lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nič nie je lepšie ako Pur!

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 5.12.2012
späť
Späť

Poslať
 

Povedzme si to otvorene, umývanie riadu nepatrí k najobľúbenejším činnostiam. Preto je každý kvalitný pomocník, ktorý jeho priebeh zjednoduší a urýchli, rozhodne vítaný. Riešenie teraz prichádza v podobe inovovaného prostriedku na umývanie riadu Pur 3xAction od spoločnosti Henkel Slovensko. Táto novinka zo známeho radu čistiacich prostriedkov sa môže pochváliť novým, kvalitnejším zložením s trojitým účinkom, ktoré je až o 50 % hustejšie a viditeľne silnejšie pri odstraňovaní pripálených zvyškov jedla.

Nová, silnejšia a ultra hustá receptúra inovovaného Puru 3xAction v sebe dokonale spája silný čistiaci účinok, schopnosť odstrániť nepríjemný zápach a extra bohatú penu, ktorá na špongii vydrží dlhšie. Vďaka tomu efektívne rozpúšťa mastnotu a odolné pripálené nečistoty. Poháre, taniere i hrnce tak budú priam žiariť čistotou a dokonale sa lesknúť. A práve to od svojho obľúbeného prostriedku na umývanie riadu spotrebitelia očakávajú.

Nový Pur 3xAction je v ponuke v troch variantoch - Lemon s osviežujúcou vôňou citrónu, Apple s vôňou jabĺk a Hygiene Fresh pre hygienicky svieži a čistý riad. Všetky tri varianty majú ultra husté zloženie, ktoré je až o 50 % hustejšie ako kedykoľvek predtým. Odborníci značky Pur ešte k tomu navýšili obsah aktívnych látok v receptúre variantu Pur 3xAction Lemon a urobili ho najsilnejším a najúčinnejším prostriedkom z radu Pur na odstraňovanie odolných pripálených nečistôt.

Každá kvapka nového Puru 3xAction sa stane vítanou pomocou v boji proti najodolnejšej nečistote. Aj keď nemáte po ruke armádu pomocníkov, nový Pur 3xAction ponúka všetko, čo potrebujete k dokonale čistému riadu.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!