lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Čistá toaleta bez kompromisov

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 21.11.2012
späť
Späť

Poslať
 

Toaleta je z pohľadu čistoty jedným z najrizikovejších miest v našej domácnosti. Nachádza sa v nej množstvo nebezpečných baktérií, ktoré môžu spôsobiť nepríjemné ochorenia. Preto spoločnosť Henkel Slovensko prináša dva nové varianty WC blokov Bref Power Aktiv s obsahom chlóru pre extra hygienickú čistotu s každým spláchnutím. Bref Power Aktiv Chlorine poskytne toalete dlhotrvajúcu hygienickú sviežosť a Bref Power Aktiv Chlorine Eyucalyptus jej navyše dodá sviežu eukalyptovú vôňu. Ďalšou novinkou je inovovaný rad WC čističov Bref Power Aktiv Gel, ktorý zničí baktérie, špinu a dokonale odstráni aj hrdzu a vodný kameň. Vždy čisté, svieže a bezpečné!

 

Nový WC blok Bref Power Aktiv Chlorine s veľmi atraktívnym tvarom štyroch guľôčok čistí WC misu s každým spláchnutím. Jeho účinná receptúra s obsahom chlóru vytvára účinnú čistiacu penu a má štyri funkcie, ktoré vašej toalete dodajú hygienickú čistotu a ochránia ju pred nečistotami a vodným kameňom. Červeno-biely variant Bref Power Aktiv Chlorine dodá toalete dlhotrvajúcu hygienickú sviežosť a zeleno-biely variant Bref Power Aktiv Chlorine Eyucalyptus ju prevonia sviežou vôňou eukalyptu.

WC bloky Bref Power Aktiv Chlorine a Bref Power Aktiv Chlorine Eucalyptus majú atraktívny tvar a zaujímavé farebné prevedenie. Košík s guľôčkami je dostatočne dlhý, takže pokryje väčšiu časť WC misy. Môže tak dobre pôsobiť aj v atypických formátoch toaliet.

 

Inovovaný WC čistič Bref Power Aktiv Gel je určený na čistenie toaliet. Nielenže účinne zničí baktérie a nečistoty, ale zároveň dokonale odstráni hrdzu a vodný kameň. Toalete dodá dlhotrvajúcu sviežosť. Vďaka svojej konzistencii sa na WC mise udrží dlho, nesteká, a tým zaručuje dlhšie pôsobenie. Veľmi praktický je unikátny tvar fľaše, vďaka ktorej sa prostriedok dostane aj pod ťažko dostupný okraj misy. Novinkou radu Bref Power Aktiv s obsahom chlóru je Bref Power Disinfection Gel Chlorine Eucalyptus, ktorý prináša úžasnú kombináciu hygienickej čistoty a sviežej vône eukalyptu.

Bref Power Aktiv Gel je v ponuke vo variantoch Ocean, Pine a Citrus, Bref Power Disinfection Gel vo variantoch Chlorine a Chlorine Eucalyptus.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!