lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
LENTILKY sa ukryli v Mikulášovi!

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 8.11.2012
späť
Späť

Poslať
 

Pokiaľ stále váhate, čím naplníte mikulášske balíčky vašich ratolestí, máme pre vás skvelé riešenie. Čokoládový Mikuláš ORION pripravil pre deti prekvapenie v podobe malého medvedíka, v ktorom objavia obľúbené LENTILKY. Len si predstavte ich nadšenie, keď v jednej čokoládovej figúrke nájdu aj druhú!

 

Dobrosrdečný Mikuláš s hustou bielou bradou a veľkým vrecom na pleci v spoločnosti nezbedného čerta a usmievavého anjel sú súčasťou tradície. Tá motivuje všetky deti k tomu, aby si očistili čižmy a dali ich do okna. Dobre vedia, že táto jedinečná trojica odmeňuje dobré deti a naopak tým neposlušným nedá nič. Pokiaľ premýšľate, čo nedočkavým deťom do čižmičky nadeliť, pribaľte im k nádielke Mikuláša od tradičného českého výrobcu čokolád ORION. Vďaka jedinečnému konceptu figúrky vo figúrke tak deti dostanú hneď dve čokoládové postavičky naraz!

 

S menom sv. Mikuláša sa spája legenda, ktorá slovenskú tradíciu ukladania čižiem do okien a čakanie na sladkú odmenu započala. Podľa nej sv. Mikuláš položil do okna chudobného muža 3 mešce so zlatom a tým zachránil jeho 3 deti. Od tej doby sa ctí zvyk obdarovať na Mikuláša práve deti. Tie dnešné sa na sviatok tešia hlavne kvôli záplave dobrôt a LENTILKY vždy patrili k tým najobľúbenejším. Nie je preto žiadnym prekvapením, že sa nimi nechal inšpirovať aj tohtoročný Mikuláš, ktorý ich v sebe ukryl do malého čokoládového medvedíka.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!