lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nestlé predstavuje Plus pre vás: portál pre vyvážený životný štýl

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 28.10.2012
späť
Späť

Poslať
 

Súčasná hektická doba príliš neprospieva vyváženému životnému štýlu. Ráno sotva zhltneme trochu jedla, obed zas počas päťminútovky, ktorá nám náhodou zostane, a komu by sa chcelo večer variť? Pritom by sme radi žili zdravo. Ale ako na to? Odpovede na tieto otázky nájdu záujemcovia na webe Plus pre vás od Nestlé www.plusprevas.sk.

Spoločnosti Nestlé záleží na vyváženom a hodnotnom spôsobe života jej spotrebiteľov. Preto dbá na kvalitu výrobkov, z ktorých mnohé nám uľahčujú život. Avšak kvalitné výrobky, ich prísna kontrola a inovácia podľa najnovších poznatkov v oblasti kvality a výživy sú len nevyhnutným základom. Z tohto dôvodu sa Nestlé rozhodlo podporiť vyvážený životný štýl lifestylovým portálom Plus pre vás.

Vďaka Plus pre vás sa rýchlo zorientujeme vo výživových hodnotách výrobkov Nestlé. Na spoločnom mieste nájdeme aj kopec ďalších užitočných informácií o vyváženom životnom štýle. Navyše teraz vo vynovenom predvedení.

Novými piliermi stránok sú práve výživa, pohyb a vyvážený životný štýl. Pritom ani zďaleka nejde o všetko. Môžeme si tu vyrátať BMI, ktorý napovie, či máme optimálnu hmotnosť. S pomocou aplikácie Viete, čo jete? zistíme, či v našej strave nechýbajú dôležité živiny. Aplikácia Plus okolo vás zas uľahčí hľadanie nápadov na športové aktivity alebo poskytne výletnícke tipy do okolia. Okrem toho aplikáciu Plus okolo vás tvoria samotní užívatelia, ktorí sa tak môžu podeliť o zaujímavé miesta, vhodné na návštevu. Na svoje si tu prídu doslova všetci, od tých najmenších cez rodiny so štvornohým miláčikom až po seniorov. Napríklad mamičkám Plus pre vás poradí, čo chutné pripraviť na večeru vďaka sekcii Recepty na týždeň.

Úplnou novinkou je aplikácia Nutričný kompas®. Tá zábavnou formou aj grafikou pomáha porozumieť nutričným hodnotám na obaloch a zlepšuje našu orientáciu pri výbere a nákupe všetkých potravín.

Na svoje si prídu aj technickejšie typy. Na Plus pre vás sa totiž dozvieme všeličo o výrobe potravín vrátane objasnenia niektorých mýtov. Záhada okolo dehydrovaných potravín, kávy, bujónov a ďalších výrobkov tak bude vyriešená.

Presvedčenie, že pomáhať ostatným má zmysel je integrálnou súčasťou aktivít Nestlé. Preto sa na tvorbe webu Plus pre vás budú môcť podieľať vlastnými článkami aj samotní návštevníci. Redakciou zverejnené články budú odmenené. Odmenu môžu získať aj návštevníci so zmyslom pre hru, ktorí si na stránke zasúťažia.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!