lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Praktický darček k Vianociam: štýlový telefón pre pocit bezpečia

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 17.11.2012
späť
Späť

Poslať
 

Inovatívny a pritom štýlový a praktický telefón emporiaCLICK s jednoduchou obsluhou by potešil každého

 

Čo by na Vianoce urobilo vašim blízkym skutočnú radosť? Potešilo by ich niečo praktické alebo skôr niečo pekné? Túto otázku si kladie v predvianočnom čase väčšina ľudí. Drahé darčeky pritom nie sú vôbec potrebné. Vaši blízki, s ktorými sa nestretávate tak často ako by ste chceli, oveľa viac poteší telefonát a pár milých slov. Poslúžiť k tomu môže telefón emporiaCLICK – elegantný vyklápací mobil s ľahkou obsluhou, ktorý vám umožní zostať s nimi v kontakte každý deň.

 

emporiaCLICK je inováciou v segmente mobilných telefónov emporia. Je štýlový a zároveň veľmi praktický. Spája v sebe totiž 2 dôležité atribúty – pohodlnú klávesnicu s veľkými tlačidlami a ľahko čitateľný displej. Pritom je veľkosť telefónu rovnaká, ako u bežných modelov. Displej telefónu je farebný a dobre čitateľný. Pre lepšiu orientáciu je možné nastaviť tri rôzne veľkosti písma, pričom najväčšie zaberá väčšinu displeja. To určite uvítajú tí, ktorým zrak už tak dobre neslúži. Veľké tlačidlá s obzvlášť dobrými tlakovými bodmi a mimoriadne výkonný reproduktor s potlačenou spätnou väzbou sú pre tento vyklápací mobilný telefón rovnako samozrejmé ako integrovaný fotoaparát a decentné emporia tlačidlo pre núdzové volanie. Tri najdôležitejšie kontakty sú jednoducho prístupné pomocou tlačidiel skrátenej voľby. Postranné tlačidlá umožňujú jednoduchý prístup k jednotlivým funkciám telefónu bez potreby využitia hlavného menu. Samotné menu je veľmi jednoduché, z funkcií poteší budík, kalendár či dátumy narodenín. Telefón vydrží v pohotovostnom režime takmer 13 dní a baterka až na 5 hodín hovoru. emporiaCLICK si dokonca rozumie aj s MMS správami. V balení je okrem nabíjačky malý stojan, cez ktorý sa emporiaCLICK nabíja. Používatelia tak nemusia hľadať miniatúrny vstup na nabíjanie po stranách telefónu, ale ho len jednoducho postavia do stojana.

 

Praktické „véčko“ emporiaCLICK si používatelia určite obľúbia. Už na prvý pohľad upúta elegantný tvar, čisté línie a matný čierny povrch. Okrem dizajnu je pre rakúsku značku emporia samozrejmá aj vysoká odolnosť a kvalitné spracovanie telefónu. Pre krízové situácie je telefón vybavený tlačidlom núdzového volania. Po jeho stlačení sa spustí program volania na päť predvolených čísel. Telefón emporiaCLICK dokáže rozpoznať, že volaný nezdvihol a spustila sa odkazová schránka a v takom prípade začne vytáčať ďalšie predvolené číslo. Volanie ohrozenej osoby o pomoc tak nezostane v odkazovej schránke.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!