lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vianoce – ideálna chvíľa na darček pre celú rodinu – hitom sú kávovary, televízory aj hry

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 19.11.2012
späť
Späť

Poslať
 

Hľadáte darček pre partnera či partnerku alebo chcete potešiť všetkých členov domácnosti? Darčeky pre celú rodinu, ale aj doplnky pre spoločný slávnostný vianočný večer – to všetko nájdete pod jednou strechou v ponuke Tesco Stores SR.

 

Tipy na rodinné darčeky do domácnosti

Na Vianoce si čoraz častejšie kupujú domácnosti spoločný darček. Milujete dobrú kávu? Potom sú Vianoce tá správna chvíľa na vianočný darček, ktorý poteší všetkých dospelých členov domácnosti. Darujte si kávovar, v ponuke Tesco ich nájdete niekoľko, hitom bude  kávovar Dolce Gusto Melody 3, pri ktorom si dokonca si môžete vybrať farbu, ktorá bude ladiť s vašou kuchyňou, klasickú čiernu, ale aj striebornú, kávovohnedú či červenú.

Ak máte radi červenú a tá dominuje aj vašej domácnosti, okrem kávovaru si môžete v Tescu vybrať aj ďalšie spotrebiče v červenej farbe  – varnú kanvicu, toastovač či dokonca vysávač alebo červený televízor značky Technika.

Ak sa rozhodnete Vianoce využiť na kúpu spoločného darčeka, vo vianočnej ponuke Tesco nájdete televízory značky Technika, Samsung či JVC za výhodnú cenu, ale aj DVD prehrávače do domácnosti či prenosné, predovšetkým novinku Philips Blu-ray Disk/DVD prehrávač. V ponuke je televízor Technika s integrovaným DVD prehrávačom  a novinkou sú televízory JVC vo veľkosti 29“ a 39“.

Osviežujúcim tipom na vianočný darček pre celú rodinu môže byť Sodastream – v sieti Tesco nájdete hneď niekoľko typov výrobníkov či sirupov alebo si rovno môžete vybrať Megapack balenie (výrobník, sirup, fľaše).

 

Tipy na zábavné darčeky pre rodinu

Kamery, počítače, mobily, herné konzoly. Darčeky, ktoré zabavia celú rodinu. V Tescu si spomedzi kamier určite vyberiete – v ponuke budú detské verzie Hallo Kitty či Batman alebo prenosné kamery značky Vivitar v rôznych trendových farbách za výborné ceny.

Jedným z najžiadanejších vianočných darčekov pre rodinu určite bude aj novinka – hra Wonderbook vytvorená v spolupráci s J. K.  Rowlingovou, autorkou Harryho Pottera. Hra bude v ponuke v balení s konzolou PlayStation a Move ovládačom alebo aj samostatne. Vďaka tejto hre u vás ožije svet kúziel. V knižnici v Bradaviciach môžete študovať a cvičiť triky Harryho Pottera a jeho slávnych spolužiakov.

 

Darček pre partnerku a pre partnera

Aj tejto rok Tesco predstaví vo vianočnej ponuke kozmetické balíčky šité priamo na mieru vašim potrebám, v balíčkoch nájdete kozmetiku na tvár, na ruky, na vlasy či na nohy s drobnou pozornosťou – v balíčku kozmetiky na nohy to budú napríklad papuče.

Exkluzívne v Tesco obchodoch nájdete aj kozmetiku, oblečenie, bižutériu alebo doplnky na sviatočný stôl značky F&F.

Naším tipom na darček pre partnerku je kombinácia sušiča a žehličky na vlasy v jednom – Philips SalonDry Control a SalonStraight Essential. Šetrný k vlasom, pomôže vytvoriť účes ako zo salónu. Šesť stupňov nastavenia teploty a rýchlosti a funkcia CoolShot na zafixovanie.

Muži milujú technické novinky. V Tescu im vyberiete z ponuky mobilných telefónov a Tesco mobile paušálov, ale aj z ponuky doplnkov na mobilné telefóny. Hitom sú napríklad mobilné nabíjacie jednotky na iPhone, ktoré plnia zároveň funkciu budíka či prehrávača hudby. A nezabudnite, že aj klasické darčeky pre mužov - trebárs holiaci strojček, môžu byť iné a zaujímavé –  napríklad ak si vyberiete strojček Remington z limitovanej farebnej edície v darčekovom balení.  

Ak vaša partnerka či váš partner  patria k tým, ktorých potešia na Vianoce knihy, na vianočný trh miera novinky – pre dámy preklad knihy 50 odtieňov sivej od E. L. Jamesa či pripravovaná novinka od Táne Keleovej-Vasilkovej a pre pánov od Dominika Dána.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!