lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ZÁPLAVA LETNÝCH KVETÍN, BYLINKY, TRVALKY

  Spracoval(a) : Zuzana Studená
Dátum : 18.7.2007
späť
Späť

Poslať
 

Kvetiny vrcholiaceho leta, špeciálna prehliadka liečivých, aromatických a koreninových rastlín, trvalky, okrasné dreviny – to všetko ponúkne v druhej polovice augusta medzinárodná  záhradnícka výstava FLORA OLOMOUC 2007. Letná etapa najväčšej českej kvetinovej akcie sa návštevníckej verejnosti  otvorí v dňoch 16. až 19. augusta na Výstavisku Flora Olomouc.

Pre ústrednú expozíciu výstavy, v rámci ktorej sa svojimi výpestkami predstavia jednotlivé organizácie Českého záhradkárskeho zväzu, zvolili usporiadatelia motto „Okno do záhrady kvetín“. Priestory hlavného pavilónu zaplnia gladioly, ruže, georgíny, balkónové a  ďalšie letné kvetiny v zaujímavom spojení s drevenými skulptúrami a vodnými prvkami.

Hlavnú expozíciu doplní prehliadka trvaliek pripravovaná v spolupráci s Českým spolkom perenárov a pestrofarebné exponáty súťaže v aranžovaní kvetín – tentokrát na tému „Letná záhradná slávnosť“. Najlepší českí floristi sa budú prezentovať kvetinovými dekoráciami záhradného posedenia a letnými kyticami pre hostiteľov. Zelený rámec pestrej letnej kvetinovej palety vytvorí expozícia okrasných výpestkov Zväzu škôlkárov ČR.

Návštevnícky veľmi príťažlivou súčasťou letnej Flory Olomouc bude bezosporu veľká prehliadka liečivých, aromatických a koreninových rastlín spojená s predajom, ochutnávkou čajov, odbornými radami na pestovanie liečiviek a ich využitie.

Návštevníci sa môžu tešiť i na ponuku Letných záhradníckych trhov s tovarom a službami pre záhradníkov, záhradkárov a kutilov, zábavný hudobný program s pozvánkou na známy folkový Mohelnický dostavník, prehliadky zaujímavostí zbierkových skleníkov, botanickej záhrady a rozária výstaviska. Špeciálne pre nich sa opäť otvorí i botanická záhrada olomouckej Univerzity  Palackého.
 
A nakoniec dobrá zpráva pre všetkých, ktorí si hodlajú zabezpečiť vstupenky na letnú kvetinovú Floru v predstihu: ak si objednáte minimálne 20 vstupeniek najneskôr do 10 dní pred zahájením výstavy, získate 15 percentnú zľavu!

Viacej informácií na www.flora-ol.cz

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!