lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Príjemná relaxácia

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 3.8.2014
späť
Späť

Poslať
 

Zatvorte oči a vydajte sa do ríše vôní, olejov, farieb a zamatovo jemných krémov. Na svojej úplne súkromnej wellness dovolenke sa nechajte hýčkať nápadmi z kolekcie Tchibo, ktorá vás zavedie do sveta relaxácie a masáží. Užívajte si blahodarnú starostlivosť o celé svoje telo a spoznajte kozmetiku, ktorá vás bude príjmne rozmaznávať. Vstúpte do sveta krásy a wellness! Začiatok predaja V Tchibo obchodoch od 4. augusta 2014. V e-shope www.tchibo.sk pre držiteľov TchiboCard už od 30. júla.

 

Súprava na masáž horúcimi kameňmi

Masáž horúcimi kameňmi pôsobí blahodarne a vďaka účinku tepla uvoľňuje svalstvo. Tento prastarý spôsob masírovania spočíva v prikladaní prírodných čadičových kameňov ohriatych zhruba na 60 °C na telo. V kombinácii s olejom potom kamene slúžia na masáž.

Súprava obsahuje 23 čadičových kameňov v troch veľkostiach. Kamene je možné ohriať v horúcej vode alebo v rúre. Krabička na kamene je z bambusu. Súčasťou je návod na použitie a brožúrka s informáciami o masáži horúcimi kameňmi.

 

Prístroj na čínsku masáž

Prístroj umožňuje intenzívnu čínsku masáž vďaka dvom rotujúcim masážnym hlavám.

Prístroj využijete na masáž šije, ramien, chrbta, brucha a stehien. Má dve možné nastavenia, jedno s automatickou zmenou smeru, druhé s ručne zvoleným pravým/ľavých chodom. Navyše je možné zapnúť vyhrievanie. Použitie je pohodlné vďaka integrovanému ovládaciemu poľu. Pozíciu prístroja a intenzitu masáže je možné meniť počas používania. Výkon prístroja je 24 W, veľkosť asi 40 x 350 cm, hmotnosť 1,7 kg. Súčasťou balenia je návod na obsluhu a sieťový adaptér. K dispozícii len v e-shope.

 

Sonická čistiaca kefka na tvár

Kefka poskytuje jemné a zároveň intenzívne čistenie vďaka sonickej technológii. Tá umožňuje šetrnejšie a dôkladnejšie čistenie ako bežné vatové tampóny. Kefka má tri násadce, dva štandardné a jeden jemný a je možné spustiť ju na tri rýchlostné stupne. Prístroj je vybavený časovačom s automatickým vypínaním, je vodotesný a má napájací akumulátor na bezkáblovú prevádzku. V ponuke je vrátane sieťového adaptéra, úložnej taštičky a držiaka.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!