lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Teplých farieb sa v zime báť nemusíte!

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 2.12.2014
späť
Späť

Poslať
 

Vzhľad je pre všetky ženy nesmierne dôležitý. Ich snaha dbať o vlastný zovňajšok je každodenným rituálom. V prípade známych osobností platí  toto pravidlo dvojnásobne. Sú totiž pod prísnym drobnohľadom verejnosti v každej situácii. Známa moderátorka Andrea Chabroňová je vždy perfektne upravená. Aj ona sa nechala inšpirovať tipmi profesionálneho vizážistu značky Dermacol Tomáša Vidu, ako sa nalíčiť do chladných zimných dní či na slávnostné večierky. 

 

„Všetkým ženám odporúčam, aby sa neváhali zveriť do rúk profesionálnemu vizážistovi, ktorý im poradí, ako sa perfektne upraviť na rôzne príležitosti. Líčenie potom zvládnu aj v pohodlí svojho domova," hovorí Andrea Chabroňová.

 

Denné líčenie

Pleť: V zimnom období je pleť namáhaná a vystavovaná veľkým teplotným rozdielom. Starostlivosť o ňu sa stáva preto ešte významnejšou. Pre udržanie sviežeho vzhľadu počas celého dňa nezabudnite pred samotným líčením pleť dôkladne očistiť. Najprv pleťovým mliekom, potom použite pleťovú vodu, čím odstránite nečistoty. Na záver naneste výživný krém. Obnovuje ochrannú bariéru pleti, zabraňuje stratám vody z pokožky a chráni ju pred voľnými radikálmi a negatívnymi vplyvmi prostredia. 

 

Make-up: Podkladová báza PEARL ENERGY MAKE-UP BASE pripraví pleť na nanesenie hydratačného make-upu. Na dosiahnutie žiarivého vzhľadu doň primiešajte pár kvapiek bronzujúceho fluidu SHEER FACE ILLUMINATOR SUN BRONZE.

 

Oči a obočie:   Na celé pohyblivé viečko naneste svetlú farbu. Ideálne vám poslúžia napríklad penové očné tiene MOON TOUCH. Vnútorný kútik oka rozjasnite bielym očným tieňom a na vonkajší použite trocha hnedej farby. Oči zvýraznite kajalovou ceruzkou a nezabudnite ani na riasenku. Vytvarované obočie jednoducho zvýraznite hnedou ceruzkou.

 

Tip vizážistu Dermacol Tomáša Vidu: Ak nemáte po ruke gél na tvarovanie a fixáciu obočia, poslúži vám aj priesvitný lesk na pery. Naneste tenkú vrstvu a pomocou aplikátora uhlaďte obočie do požadovaného tvaru.

 

Pery: Ani pri každodennom líčení v zime netreba zabúdať na úpravu pier. Nebojte sa použiť kontúrovaciu ceruzku a rúž. Zvoľte však jemnejšie farby, ktoré budú ladiť s líčením. Nezabúdajte, že rúž by mal byť hydratačný.  LIP SEDUCTION LIPSTICK má vysoko kryciu a ľahkú krémovú textúru, ktorá pery okamžite vyhladí, dodá im hodvábnu jemnosť a vytvorí na nich ochrannú vrstvičku. Olejčeky a vitamín E pery vyživujú, hydratujú, podporujú regeneráciu a bojujú proti ich popraskaniu. Ak obľubujete lesk, neváhajte použiť BRILLIANT LIP GLOSS, pery budú pôsobiť plnšie.

 

Nechty:  Výrazný červený odtieň laku 5 DAY STAY NAIL POLISH doladí a rozžiari váš celkový vzhľad. Vydrží perfektne 5 dní, neolupuje sa, nebledne a nestráca lesk.

 

 

Líčenie na večierok

V predvianočnom a silvestrovskom období sa koná množstvo večierkov. Práve tie sú príležitosťou pre výraznejšie líčenie. Nebojte sa experimentovať a zažiarte.

 

Pleť a make-up:

Starostlivosť o pleť pred večierkom odštartujte maskou. Pleťová maska 3D HYALURON THERAPY MASK dodá pleti intenzívnu hydratáciu, posilní ju, regeneruje a vyživuje. Aplikujte krém. Potom začnite nanášať make-up. Kombinujte ho s korektorom. Ten najprv prejasní partie okolo očí a zároveň zakryje farebné nedostatky. Spevňujúci make-up ju vyhladí a zjednotí tón pleti. Lícne kosti zvýraznite bronzerom, dodáte jej jas a vytvoríte tiež kontrast s chladným zimným počasím.

 

Oči: Dôležitým prvkom však budú vaše oči. Bronzová farba očných tieňov nanesená do vonkajšieho kútika ich zvýrazní a rozžiari. Doplňte ju tmavšou, napríklad tmavohnedou farbou. Pokračujte zlatistým tieňom PEARLY LOOSE EYE SHADOW, ktorý použite na celé pohyblivé viečko.

 

Pery:

Večerné líčenie môžete bez obáv doplniť výraznejším rúžom.

 

Tip Dermacol:  Dramatickosť vašim očiam dodajú predĺžené a objemné riasy. Tento efekt docielite riasenkou MAGNUM.

 

 

Použité produkty:

Rozjasňujúca báza pod make-up Pearl Elixir

Skrášľujúce bronzujúce fluidum

Lesk na pery Shimmering Lip Gloss, č. 1

Hydratačný rúž s vôňou lichi Lip Seduction, č. 2

Briliantový lesk na pery, č. 12

Lak na nechty 5 Day Stay Nail Polish, č. 7

 

Bronzujúca paletka(V)

Perlové sypké očné tiene Pearly Loose, č.10 (V)

Riasenka Magnum pre maximálny objem mihalníc (V)

Hydratačný rúž s vôňou lichi Lip Seduction, č. 8 (V)

 

(V) - produkty použité na večerné líčenie

 

Vizážista: Tomáš Vida/Dermacol

Styling: Kaja Čemová

Foto: Dermacol

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!