lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
MARCHESA pre TONI&GUY - limitovaná edícia pre milovníčky fashion trendov

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 30.9.2014
späť
Späť

Poslať
 

TONI&GUY HairMeetWardrobe v spolupráci s poprednou  značkou Marchesa, ktorej dizajnérky obliekajú hviezdy svetového formátu, prináša na slovenský trh limitovanú edíciu produktov s exkluzívne vytvoreným trendy dizajnom. Všetky fashionistky si prídu zaručene na svoje. Kúpite v každej dobrej drogérii. www.hairmeetwardrobe.sk

 

Pôvodne začínala značka Marchesa s navrhovaním plaviek, ale vďaka  fashion guru Isabelly Blowse dizajnérky Georgina Chapman a Keren Craig postupne prenikli do sfér skvostných večerných šiat. Dnes oslavuje Marchesa už 10.výročie svojho úspechu a patrí medzi najznámejšie hith-end značky, ktoré obliekajú tie najštýlovejšie ženy a ich jedinečné návrhy prezentujú filmové hviezdy na červených kobercoch.

Spojenie pôvodom britských dizajnérok Marchesy a TONI&GUY HairMeetWardrobe sa skvele prelína s filozofiou značky: štýl nie je len o oblečení, ale o celkovom vzhľade od hlavy až po päty. Upravený trendy účes je teda neoddeliteľnou súčasťou dokonalého outfitu.

TONI&GUY HairMeetWardrobe dlhodobo prepája  vlasový styling s módou a to bolo aj inšpiráciou pre vznik  limitovanej edície produktov navrhnutých v dielni Marchesa.

Ručne vyrábané šaty od Marchesa sú známe pre svoju zložitosť a zmysel pre detail. Taký je aj aj jedinečný kvetinový motív inšpirovaný škótskou vysočinou z kolekcie jeseň / zima 2014. A práve ten premenil i dizajn  obľúbených vlasových prípravkov TONI&GUY HairMeetWardrobe.

 

LIMITOVANÁ EDÍCIA MARCHESA PRE TONI&GUY OBSAHUJE:

Šampón a kondicionér pre poškodené vlasy

Narušené vlasy si vyžadujú špeciálnu pozornosť a prevenciu ďalšieho poškodenia. Šampón a kondicionér na poškodené vlasy TONI&GUY revitalizujú vlasové vlákna, a tým pomáhajú obnovovať a spevňovať poškodené vlasy. Sú zároveň prevenciou proti ďalšiemu poškodeniu.

 

 

Sprej pre tepelnú ochranu

Aj vy si radi oživujete účes vlasovou žehličkou či kulmou? V tom prípade je dôležité vlasy pri úprave chrániť.  Sprej pre tepelnú ochranu TONI& GUY s obsahom ochranných zložiek vám styling uľahčí a tiež sa vďaka nemu vyhnete možnému prehriatiu vlasov a následnému poškodeniu.

 

 

Stylingový sprej s morskou soľou

Stačí chvíľa a s malým zázrakom v podobe stylingového spreja s morskou soľou od TONI&GUY  vytvoríte prirodzené rozcuchané vlny s atraktívnym objemom. Tento stylingový pomocník je mimoriadne vhodný najmä pre jemné vlasy, ktorým dodá objem a  jemne vytvorí prirodzený pohyb vlasov. Sprej nastriekajte od polovice dĺžky vlasov a následne upravte fénom, difuzérom alebo ručným postláčaním do prirodzených vĺn.

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!