lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Mandľový olej je ideálny pomocník pre vašu pleť na jeseň a v zime

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 22.11.2013
späť
Späť

Poslať
 

Starať sa o pokožku musíme po celý rok. Je dôležité zvoliť tie správne kozmetické prípravky, aby sme jej neuškodili. Striedanie teplôt pri odchode z pohodlia domova do veterného a chladného počasia pokožke vôbec nesvedčí. Neustále kolísanie teploty ju veľmi vysušuje, preto začína mať sklony k začervenaniu a vytváraniu drobných šupiniek. Kozmetická značka Dermacol vyvinula rad krémovej starostlivosti o pleť Natural s prírodným mandľovým olejom, ktorý vám zápas s počasím a ďalšími vplyvmi výrazne uľahčí.

Mandľový olej je základnou zložkou celého radu Natural. Je známy už niekoľko storočí. Na starostlivosť o svoju pokožku ho používala samotná Kleopatra a dobre vedela, prečo. Mandľový olej vyživuje pleť a podporuje jej prirodzenú hydratáciu. Rad Natural obsahuje okrem tejto kľúčovej suroviny ďalšie blahodarné zložky – sú nimi koenzým Q10, vitamín A, vitamín E a glycerín. Koenzým Q10 stimuluje bunkovú činnosť, regeneráciu a obranyschopnosť pleti, prispieva k zvýšeniu jej pevnosti, pružnosti a súdržnosti. Vitamín A uľahčuje regeneráciu a uchováva mladistvý vzhľad pokožky, vitamín E má výrazné antioxidačné účinky. Glycerín zabraňuje stratám vody z pokožky, vďaka čomu zostáva hydratovaná a vláčna. Podčiarknuté a sčítané, krémy radu Natural na dennú aj nočnú starostlivosť o pleť a ruky sa stanú vašimi spoločníkmi, vďaka ktorým prejdete jeseňou aj zimou so suchou a citlivou pokožkou bez obvyklých ťažkostí.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!