lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Naštartujte sa športom!

  Spracoval(a) : eva
Dátum : 29.7.2014
späť
Späť

Poslať
 

Túžite po lepšej nálade, hľadáte stratenú energiu, chcete sa zbaviť stresu v práci a zrelaxovať? Zahoďte starosti a dopracujte sa k lepšej kondícii, perfektnej postave a zdravej imunite. Naštartujte sa každý deň športom! Začnite už dnes a uvidíte, že výsledok sa dostaví okamžite. 

Krok za krokom

Nájdite si šport, ktorý vás bude baviť. Ak vám príliš nevonia opakovaná športová aktivita, zalovte pre vás v atraktívnejších podobách pohybu. Nordic walking alebo prechádzky v prírode, rýchlejšia chôdza do alebo z práce namiesto auta, či dopravného prostriedku, môžu byť sľubným začiatkom. Ak milujete rýchlosť, siahnite po rakete. Či už skúsite tenis, squash, softball alebo badminton, počas jednej hry dokážete nabehať aj niekoľko kilometrov.

Voda, oheň alebo zem?

Ak ste vodný živel, plávanie je pre vás ako stvorené. Pri plávaní si nielen zlepšíte celkovú kondíciu, ale precvičíte aj veľké svalové skupiny a zapojíte aj drobné svaly. Možno ste si doteraz ani neuvedomili, že ich máte. Pre tých s ohnivým rytmom v tele sú vhodné hodiny tanca alebo aerobic. Spojenie hudby a pohybu vo vás vyvolá nielen pozitívne pocity, ale prinesie aj zábavu a emócie. Nič vás nenabudí tak, ako šliapanie na pedále. Vydajte sa do sveta spinningu alebo vysadnite na bicykel a hor sa do prírody. Dynamický pohyb prebúdza nielen novú energiu, ale efektívne spáli tuk a posilní aj imunitný systém. Bicyklovať môžete predsa počas celého roka.        

Nepreceňte sa!

Ak ste dlho nešportovali, stačí možno len pár nešikovných úrazov a nepríjemné zranenia ako vykĺbenia, natiahnuté svaly alebo zlomeniny môžu byť na svete. Nepreceňujte svoje sily a začnite so športom pomaly. Ak sa však úraz pritrafí, rýchlo a účinne pomáhajú pri hojení enzýmy. Užívajú ich aj profesionálni športovci, ktorí majú so zraneniami početné skúsenosti. Ide o lieky na báze enzýmov, ktoré komplexne účinkujú pri prekonávaní zápalov po úrazoch a poraneniach. Hlavným sprievodným javom každého úrazu či poranenia je zápal, opuch a bolesť. Na výrony, podliatiny, opuchy a zlomeniny účinne pomáhajú proteolytické enzýmy. Cielene namiešaná zmes enzýmov v tradičnom lieku Wobenzym pôsobí proti zápalom. Navyše urýchľuje vstrebávanie opuchov a krvných podliatin, tlmí bolestivosť poraneného miesta. To všetko vedie k zlepšeniu pohyblivosti postihnutých kĺbov, svalov a šliach a výrazne znižuje čas, ktorý je potrebný k úplnému vyliečeniu a celkovej rekonvalescencii. Aj z toho dôvodu by sa mal tento voľno predajný liek stať súčasťou príručnej lekárničky. V prípade, že vás čaká intenzívna a nárazová telesná aktivita, na ktorú netrénované telo nie je zvyknuté, máte o dôvod viac, prečo naň nezabudnúť. Ak ste rekreačný športovec, ako prevenciu proti problémom so svalmi a šľachami (vrátane svalovej horúčky) sa odporúča dávkovanie tri tablety dvakrát denne niekoľko dní pred športovým výkonom. Pri úraze je dôležité užívať enzýmový liek čo možno najskôr, pretože vtedy je pomoc enzýmov najefektívnejšia. Viac na www.wobenzym.sk


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!