lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nenápadné zázraky z prírody?

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 19.12.2013
späť
Späť

Poslať
 

Nalejme si čistého vína. Hoci medicína nesmierne pokročila a skláňame sa pred každým, kto prišiel s niečím, čo dáva nádej na liečenie nejakej nepríjemnosti, stále platí, že na mnoho neduhov sú lekári prikrátki.

 

Ocitli ste sa už v situácii, keď ste si želali, aby Dr. House nebol len seriálovou postavou? Ochotne by ste zniesli aj jeho frflanie a cynizmus, dokonca sami by ste mu priniesli odpadky z domácnosti a zverili mu od nej kľúče, len nech všetko prekutre, hlavne nech príde na to, čo vám je?! Nie??? Srdečne blahoželáme a držíme palce, aby to tak ostalo navždy! Ale vzhľadom na spotrebu liekov na Slovensku by sme tipovali, že taký moment sa vám mysľou minimálne mihol. Netreba sa hanbiť, väčšina z nás sa načahuje za slamkou, keď sa topí. Nemôže za to výška intelektu, ale pud sebazáchovy. A čuduj sa svete, niektoré slamky, na prvý pohľad vyzerajúce ako úbohé stebielka, čo sa držia vzpriamene iba riadením vyšších síl, naozaj zabránia utopeniu či, aby sme sa vrátili k našej téme, odpomôžu od problémov, s ktorými ste chodili od lekára k lekárovi, medzi tým možno strihli zo troch liečiteľov či užili odporný lechtvar, o ktorom „konzultantka na prírodnú liečbu“ prisahala, že je stopercentne v súlade s vesmírom a na betón účinný. Ale nie o týchto stebielkach sme chceli, predsa len, vedecký základ v kombinácii so zdravým sedliackym rozumom sú zvyčajne lepšou voľbou.

 

Bolím, teda som

Inga je aj mladá, aj pekná, aj aktívna. V PR brandži robí už nejaký ten rok a cez ruky i rozum jej za ten čas prešlo množstvo informácií. Mnohé z nich sa týkali aj jej problému, no napriek tomu, že vyskúšala všetky možné liečby, očisty aj kúry, jej druhým menom ostávala bolesť. S chronickým zápalom močových ciest sa naučila žiť, dni neboli dobré, iba lepšie a horšie. Ale dalo sa.

Príčinu problémov na jej veľkú škodu dodnes nedokázal odhaliť žiadny lekár. No keďže Inga je tvrdohlavá bežkyňa na dlhé trate, nezmierila sa s osudom a stále odvážne, viac alebo menej disciplinovane skúšala ďalšie a ďalšie metódy, ktoré by jej uľavili. Kto hľadá, nájde! Pod to sa mladá žena ochotne podpíše aj krvou. Pretože riešenie našla v MMS.

Nie, nie v smartfóne. MMS je skratka pre Master Mineral Solution (Majstrovský minerálny roztok), čo je vlastne veľmi, ale naozaj veľmi laicky povedané, chlórová voda.

 

Ráčite kvapku chlóru?

MMS objavil vedec a geológ Jim Humble, ktorý kvôli práci putoval aj po takých sveta končinách, kde sa malária šírila takmer rýchlosťou svetla. Náhodne prišiel na to, že pri jej liečbe je veľmi účinný roztok bežne predávaného prostriedku na dezinfekciu vody. A odtiaľ bolo už len pár krokov k MMS. Hlavnú úlohu v nápoji zohráva chlordioxid. Funguje ako magnet na elektróny, každá molekula chloridioxidu sa snaží získať nejaké extra kusy, aby doplnila svoju štruktúru (pamätáte ešte na hodiny chémie?). Doslova ich vytrhne zo steny baktérie, na nej sa vytvorí prasklina, chloridioxid vnikne dovnútra mikroorganizmu a tam tak rozhasí jeho metabolické funkcie, že je s patogénom amen – odbornejšie povedané, chlordioxid zreaguje s aminokyselinami, zmení štruktúru proteínov a tým následne aj enzýmov. Práve to, že preniká dovnútra škodlivej bunky a nenarúša iba jej povrch, ho odlišuje od ostatných oxidačných činidiel. „V odporučenom pomere MMS reaguje iba s patogénnymi organizmami, ktoré majú výrazne kyslý charakter. Spoľahlivo ničí baktérie, vírusy, plesne a rozpúšťa v tele jedovaté látky,“ píše vo svojej knihe J. Hubmle (pozri www.emms.sk) a Inga prisahá, že to funguje.

Nie je jediná, však aj ona dostala tip na túto metódu od ľudí, ktorým „chlórová voda“ pomohla. „Najskôr som si o tom prečítala a naštudovala všetko, čo sa dalo, až potom som začala s kúrou. Nečakala som zázrak, ale ten sa predsa len stal. Potvrdilo sa mi, že na každý problém existuje riešenie, len niekedy treba dlhší čas a možno aj trochu odvahy, kým ho človek nájde,“ konštatuje mladá žena, ktorá po rokoch konečne nevie, že má močové cesty.

 

Huby, čo sa nezdajú - Beta zázrak

 

Ako naznačujú doterajšie výsledky klinických štúdií aj lekárska prax, výťažok z hlivy ustricovitej je výborným podporným prostriedkom pri liečbe rakoviny, možné je tiež to, že jej pomáha predchádzať. Už teraz je isté, že betaglukán je veľmi dobrou správou aj pre ženy a dievčatá, ktoré trápia intímne problémy rôzneho druhu. Hoci (zatiaľ) nie je uznaným liečivom, „iba“ doplnkom výživy, gynekologička Eva Žďárská ho pacientkam radí často. „Je to kvôli vynikajúcim výsledkom množstva klinických a experimentálnych štúdií, možnostiam jeho nasadenia a všeobecnej neškodnosti bez kontraindikácií. Skúsenosti z ordinácie mi potvrdzujú, že rieši zápaly, významne ovplyvňuje mykózy, prejavy a priebeh ochorenia HPV, betaglukán navyše upravuje menštruačný cyklus a zmierňuje predmenštruačný syndróm,“ chváli výťažok z hlivy doktorka z Centra gynekológie a asistovanej reprodukcie v Brne. Možno už viete, a možno nie, že prím vo výrobe doplnkov výživy na báze betaglukánu má slovenská firma. Rodinná firma, ktorá sa tiež v ťažkých časoch chytala slamky – členovia rodiny bojovali a úspešne zvládli zápas s nádorovým ochorením. S podporou betaglukánu. Zubatá však musela odložiť kosu aj v prípade ich štvornohého miláčika. „Dedkov pes bol so susedovým permanentne na nože. Tí dvaja si vždy našli spôsob, ako sa k sebe dostať a poriadne sa pobiť. Zašívať psa k veterinárovi sme chodili pravidelne,“ spomína Adrián Doboly zo spoločnosti Natures. Raz sa však rany nechceli zahojiť ani za svet, nasledovala operácia, počas ktorej sa ukázalo, že pes má nádor tiahnuci sa od brušnej dutiny až kdesi k hlave. „Volali nám, že mu už niet pomoci a najlepšie by bolo ukončiť jeho trápenie. Ale my sme nesúhlasili. Bol to dedkov miláčik, parťák, blízka duša a on sám na tom nebol zdravotne dobre. Nechceli sme mu ešte pridávať. Tak sme si psa, zošitého len aby sa nepovedalo, doniesli domov s tým, že už nejako bude a nech sa deje, čo sa má. Rany sme mu ošetrovali práškom z betaglukánu, pridávali sme mu ho aj ku granulám.“ Ako áno, ako nie, pes sa postupne pozviechal, rany sa začali hojiť, jeho apetít sa zvýšil a potom chytil doslova druhý dych. „Požil si ešte skoro osem rokov,“ hovorí A. Doboly. Zázrak? Možno. Alebo platí, že betaglukán s pre nás zázračnými účinkami je „len“ darom prírody, ktorý čakal, kým ho ľudstvo odhalí. (Viac o jeho účinkoch pozri napríklad na www.natures.sk)

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!