lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Prečo je dobré odsávať? Aby dojčenie nebolo utrpením

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 3.12.2013
späť
Späť

Poslať
 

Odsávačky materského mlieka nie sú prejavom slabosti či neschopnosti. Tieto šikovné mašinky dávajú dojčiacim ženám slobodu, uľahčujú im každodenný život a pridávajú na spokojnosti. A povedzme si úprimne, že spokojné maminy sú základom každej šťastnej rodiny.

 

Kedy je vhodné siahnuť po elektrickej odsávačke?

Elektrická odsávačka je ideálna v prípadoch, ak plánujeme odsávať dlhodobo a pravidelne, tiež ak bábätko nemôže byť dojčené, je choré, predčasne narodené alebo sa dlhodobo neprisáva. Na odsávačku sa môžu matky spoľahnúť aj v prípade, ak chcú nastúpiť opäť do práce, prípade študujú.

 

Ako na to?

S odsávaním je to podobné ako so šoférovaním. Zo začiatku vám to bude pripadať trochu zvláštne, no chce to len tréning. Ak patríte medzi „začiatočníčky v odsávaní“, máme pre vás zopár užitočných rád. Na odsávanie si zabezpečte dostatok času i súkromia, aby ste neboli v strese. Ideálne je pred samotným odsávaním pripraviť prsníky niekoľkominútovou jemnou masážou. Odsávačku sterilizujte. Ak budete dieťatko odsatým mliekom kŕmiť neskôr, uskladnite ho vo fľaške či sterilnej nádobe. V chladničke ho môžete skladovať 24 hodín, v mrazničke dokonca 3 mesiace.

 

Medela dáva matkám slobodu

Aj dojčiace matky môžu byť slobodné a aktívne ženy. Svoje dieťatko pritom nezanedbajú ani náhodou. Práve naopak! Medela - Swing maxi™ je najmodernejšia dvojfázová elektrická odsávačka určená pre mamičky, ktoré nemajú čas nazvyš, potrebujú odsávať pravidelne, majú zaužívaný denný rytmus a každodenne odsávajú mlieko. Simultánne dvoj-odsávanie šetrí čas, podporuje tvorbu mlieka a vďaka samostatnému motorčeku je prakticky nemožný kontakt materského mlieka s elektrickými časťami motora. Odsávačka Medela veľmi kvalitná, tichá, ľahká a prenosná, čo mamičke dáva absolútnu slobodu.  Vďaka jemnému masážnemu prsnému nástavcu poskytuje maximálny komfort. Je vysoko účinná aj vďaka princípu dvojfázového odsávania – prechod medzi stimulačnou a odsávacou fázou je možný automaticky alebo manuálne. Cumlík Calma je ideálny pre bábätká, lebo im dovoľuje sať, prehĺtať a dýchať rovnako ako sa to naučili prirodzene z prsníka. Každá mamička najviac ocení fakt, že deti, ktorým sa materské mlieko podáva pomocou Calma cumlíka, sú rovnako pokojné pri kŕmení, pravidelne dýchajú a v krvi sú tiež zachované tie isté vysoké koncentrácie saturácie kyslíka ako u detí, ktoré sú dojčené. Jedinečný systém ventilácie odvádza nadbytočný vzduch z fľašky, zbytočne nenúti vaše dieťa k jeho hltaniu, následnému nadúvaniu a dovoľuje bábätku uchovať si prirodzené správanie naučené pri odsávaní mlieka z prsníka. Cumlík je súčasťou každého balenia Swing Maxi™ zadarmo! Viac info na www.medela.sk.


Diskusia k článku:

presne tuto mam...a zvykla som si odsavat oba prsniky naraz, takze to cele ani dlho netrva. Rozbieham si totiz zivnost a potrebujem obcas nechat malu babke, takze vyuzivame ju takmer kazdy den :) kupila som ju rovno zo stranky www.medela.sk, velka spokojnost :)
Neregistrovaný - jana, 16.12.2013 01:17, jana1201(`na`)azet.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!