lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Dajte svojmu vzhľadu iskru s novou kolekciou hodiniek Ice-Watch

  Spracoval(a) : Petra
Dátum : 29.11.2011
späť
Späť

Poslať
 

Zimná kolekcia Ice-Winter 2011 prichádza v atraktívnych teplých farebných kombináciách

 

Nová kolekcia módnych a dizajnových belgických hodiniek Ice-Watch pre nadchádzajúcu sezónu zima 2011 zostáva verná svojej medzinárodnej, medzikultúrnej a medzigeneračnej image. Dizajnéri Ice-Watch sú neustále otvorení novým vplyvom a trendom zo všetkých kútov sveta, inšpirujú sa ďalekými krajinami a novými módnymi trendmi, pričom nestrácajú svoj cenený rukopis. V novej kolekcii Ice-Winter 2011 prichádzajú s hodinkami s exotickým vzhľadom v širokej palete teplých farieb. Bez ohľadu na vek, štýl a povolanie, ponúkne nová kolekcia nespočetné možnosti kombinovania farieb vašich hodiniek s oblečením. Od tmavých farieb až po odtiene modrej, šedej, ktoré zasahujú do žltej, čakankovo zelenej, ružovej a ďalších nuancií. Farby sa do zimy jednoducho hodia. Či už hľadáte hodinky k pracovnému outfitu, v glamour štýle alebo by ste radšej uprednostnili športový vzhľad – v najnovšej kolekcii Ice-Winter 2011 nájdete všetko!

 

Kolekcia Ice-Winter 2011

 

 

Kúzlo farieb

Farby sú súčasťou nášho sveta. Sú všade okolo nás, ovplyvňujú nás a našu náladu, pocity a vnemy. Či je to otázka interiérového dizajnu, oblečenia alebo doplnkov, výber farby je vždy otázkou vkusu a štýlu. Hodinky Ice-Watch sú k dispozícii v niekoľkých kolekciách, ktoré sa hodia pre akýkoľvek štýl, dennú dobu a akékoľvek ročné obdobie. Objavte celú kolekciu hodiniek Ice-Watch a nájdite svoj vlastný štýl.

 

Okrem atraktívneho radu hodiniek Ice-Winter 2011 vás Ice-Watch prekvapí ďalšími novinkami v kolekciách:

 

Ice-Watch a David Guetta – Víťaz cien MTV Music Awards, World Music Awards a Grammy David Guetta cestuje po celom svete a v medzinárodnom merítku sa presadzuje ako zaručený ťahák electro-house-popu. Vo svojom novom videoklipe k piesni „Where Them Girls At“ nosí David Guetta na ruke model Ice-White „Jeans“ Big z novej kolekcie Ice-Watch 2011.

 

Kolekcia F*** me I’m Famous Nová kolekcia od Cathy Guetta (manželky Davida Guetty) vychádza z konceptu letných akcií v nočných hudobných kluboch. Glamour, zábava, clubbing..v spolupráci so značkou F*** Me I’m Famous a návrhárkou Cathy Guetta vznikla nová kolekcia, ktorá bude k dispozícii od januára 2012. Od klasickej bielej a čiernej až po najžhavejšie trendy farby a zábavné grafické motívy, s týmito hodinkami môžete ísť von, baviť sa a byť štýloví. Kolekcia je k dispozícii v šiestich unisex modeloch a dvoch detských modeloch.

 

Kolekcia Forever – Priehľadnosť, čistota, sviežosť. Na priesvitných polykarbonátových remienkoch a farebných ciferníkoch je čosi kúzelné. Základné modely tohto radu sú k dispozícii v desiatich farbách a troch rôznych veľkostiach.

 

Kolekcia Classic Solid – Základný kúsok, ktorý by nemal chýbať žiadnemu zberateľovi hodiniek Ice-Watch. Desať farieb, ktoré sa hodia ku všetkému. Biela, čierna, modrá, zelená, ružová. Či už ich zbierate alebo miešate, pridajú vášmu svetu farbu a urobia z vašich hodiniek módny doplnok.

 

Kolekcia Sili Forever – Pre oživenie v akúkoľvek dennú alebo nočnú hodinu pridáva Ice-Sili Forever nádych zábavy, pričom zachováva decentnú líniu, ktorá sa podobá kolekcii Classic. Rozdiel je v silikónovom remienku a automatickom kalendári.

 

Kolekcia Ice-White – Biela je všade, ale v súčasnosti je považovaná za farbu sama o sebe. Možno ju kombinovať s inými farbami, tlmiť alebo jej pridať farebný nádych, ale nikdy nestráca konotáciue čistoty, sviežosti a rovnováhy. Kolekcia ICE-WHITE vychádza z bieleho modelu Sili Forever a v ôsmich kombináciách spojuje bielu s rôznymi farbami.

 

Kolekcia Ice-Chocolate – Rastúcu obľubu čokoládovej farby nemožno prehliadnuť. Objavuje sa v interiéroch domácností i v móde, na trhu sú čokoládové šaty, doplnky i kvety..Kolekcia ICE-CHOCOLATE ponúka štyri neodolateľné farby: tmavú a mliečnu čokoládu, karamel a bielu čokoládu. 

 

Kolekcia Ice-Love – Variácia na univerzálnu tému doplnená o prvky Swarovski, ktoré akcentujú čistotu bielej a eleganciu čiernej. Pozerajte sa na svet ružovými okuliarmi, zamilujte si modrú. Rovnako ako láska má množstvo odtieňov: červenú, ružovú, purpurovú a tyrkysovú, môžete si taktiež vybrať z dvoch veľkostí.

 

Kolekcia Stone Sili – Brilancia, zvodnosť a elegancia. Kolekcii Ice Stone dominuje kryštál Swarovski a dodáva jej šarm a ženskosť. Retro je v kurze a model Stone Sili si ho berie ako inšpiráciu pre cestu do minulosti s nádychom nostalgie a jemnými farbami. Tieto ingrediencie dávajú kolekcii Stone Sili jej „retro chic“ vzhľad.

 

Kolekcia Stone Tycoon – Charakterizuje ju hladký lesklý remienok a prvky z kryštálu Swarovski jej dodávajú výrazne elegantný akcent. Kolekcia je trblietavá, elegantná a ženská.

 

Kolekcia Stone PC – Nadčasová vintage kolekcia, ktorá kombinuje moderné materiály s farbami minulosti. Zlatá v ružovom odtieni kombinovaná s bielou alebo čiernou dodáva kolekcii Stone PC výrazný vintage vzhľad.

 

Kolekcia Ice-Chrono – Odvážna kolekcia pre športovcov, dobrodruhov i tých, ktorým sa tento štýl jednoducho páči. Kolekciu tvorí osem modelov, z toho dva s klasickým remienkom a šesť so silikónovým remienkom. Športový model je dostupný v štyroch farbách.

 

Kolekcia Ice-Chrono Mat – Hodinky z novej rýdzo matnej kolekcie Ice-Chrono Mat dosahujú matného efektu pogumovanými koženými remienkami. Tento vysoko módny model akcentujú decentné oranžové a biele detaily.

 

Kolekcia XXL – Čas nie je naťahovací, ale môžete aspoň vytvoriť ilúziu ako keby bol. Táto triezvo štylizovaná kolekcia vyčnieva vzhľadom a použitými materiálmi. Na jednoduchom, kvalitne prevedenom ciferníku dostupnom v štyroch farebných kombináciách vzniká doplnením ocele a silikónu nečakaný efekt.

 

Kolekcia Ice-Army – Military štýl alebo „army“ móda mala vždy vo svete hodiniek veľký vplyv. Od khaki oblečenia, cez odznaky až po military kabáty, tento štýl je stále IN! Udržujúc krok s poslednými trendmi, prichádza nová XXL kolekcia hodiniek Ice-Watch Ice-Army v military dizajne a farbách.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!