lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
PERFEKTNÉ SERVÍROVANIE PRE DOKONALÉ SPOLOČNÉ CHVÍLE

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 30.11.2011
späť
Späť

Poslať
 

Momenty strávené v spoločnosti tých najbližších si zaslúžia punc dokonalosti. Dodajte im ho s bezchybne naservírovanou Becherovkou, ktorá je so svojou viac než dvestoročnou tradíciou a výnimočnou chuťou na to priam predurčená! Mágia dokonalého servírovania Becherovky Original pritom spočíva v jeho jednoduchosti. Staré príslovie o tom, že v jednoduchosti je krása, v tomto prípade platí do posledného písmena.

 

 

Spoločné chvíle, okamihy, ktoré sa už nikdy nebudú opakovať, príjemné pocity - toto všetko by sme si najradšej uchovali navždy v našej pamäti. A práve Becherovka je tá, ktorá k takýmto chviľam už neodmysliteľne patrí. Ľudia si ňou pripíjajú, keď prežívajú úspech, bez ohľadu na vek. Jej silná tradícia, lahodná chuť a príjemná vôňa si všetkých okamžite získajú. Prežité výnimočné  chvíle si tak pripomenú vždy, keď ju zočia alebo si ju vychutnávajú.

 

Becherovka Original je 100% prírodný likér vytvorený zo špecifickej, harmonickej zmesi byliniek a korenín. Jej receptúra je prísne tajná – celú ju poznajú len dvaja ľudia a dvakrát ročne ju pripravujú za zatvorenými dverami. Len takto sa dá zabezpečiť, že receptúra ostane tajomstvom aj naďalej. Dizajn fľaše sa navyše od jej vzniku menil iba mierne, možno teda povedať, že je preverený storočiami a všeobecne veľmi pozitívne prijímaný. Veď ľudia fľašu Becherovky Original poznávajú už na prvý pohľad!

 

A ako si teda tento klenot medzi likérmi vychutnať skutočne dokonale?

V jednoduchosti je krása – preto aj správne servírovanie Becherovky je skutočne naozaj jednoduché. Chuť Becherovky Original sa totiž najlepšie rozvinie, ak ju podávate poriadne zachladenú, ideálne až na bod mrazu. Becherovka má pri nízkych teplotách aj mierne odlišnú konzistenciu, je „lenivejšia“, na dotyk skoro olejovitá a dokáže sa tak na jazyku udržať dlhšie. Nielenže tak pridáte svojim chuťovým pohárikom ďalší podnet, ale dovolíte aj jej nezameniteľnej korenistej vôni, aby sa uvoľňovala postupne a rozmaznávala vás jemne a pozvoľna.

 

 

Mágiu skutočne štýlového a perfektného servírovania Becherovky Original dopĺňajú vopred zachladené poháre, do ktorých je podávaná. Pre výnimočné príležitosti vytvorila Becherovka špeciálnu edíciu originálneho skla - či už ide o mocne pôsobiace shootre, ladné likérky, old fashion whisky poháre alebo vysoké tumblery pre miešané drinky. Moderným dizajnom a prepracovanosťou nadväzujú na kvalitnú remeselnú prácu starých českých sklárov a snúbia tak v sebe tradíciu, históriu a vysokú kvalitu, teda hodnoty, ktoré charakterizujú aj samotnú Becherovku. Svoj lahodný mok v nich dostanete naservírovaný v každom dobrom podniku, stačí si len vybrať ten správny drink pre tie pravé, dokonalé spoločné chvíle!

 

Tí, ktorí majú radi Becherovku na ľade, si iste obľúbia jej old fashioned variáciu v jedinečnom skle formátu whisky pohára. Ak máte v obývačkovom bare „whiskáče“, ľahko si ju pripravíte kedykoľvek aj doma! Stačí, ak na niekoľko kociek ľadu nalejete Becherovku vychladenú ideálne na 4°C a lahodný nápoj pre spoločné večery je na svete!

 

Tak na zdravie, priatelia!

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!