lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vyhnite sa nástrahám chladného počasia!

  Spracoval(a) : GAbika
Dátum : 16.11.2011
späť
Späť

Poslať
 

Chladné počasie prináša mnoho zmien, ktoré znamenajú taktiež oveľa väčšiu záťaž pre náš organizmus. Výsledkom môže byť znížená imunita a vyššia náchylnosť voči rôznym ochoreniam. Oslabené telo dáva zelenú bacilom, ktoré spôsobujú typické sezónne ochorenia, ako sú nádchy, zápaly horných a dolných dýchacích ciest, angíny či chrípky.

 

Dôležitá prevencia!

Najefektívnejší spôsob, ako predísť nevítaným ochoreniam, je myslieť na vhodnú prevenciu a snažiť sa, aby ste sa viróze či angíne úplne vyhli. Správnou cestou, ako si udržať zdravie, je posilňovanie imunitného systému, aby sa tak s prípadnými infekciami vyrovnal pokiaľ možno sám. Je treba si taktiež osvojiť určité návyky, aby organizmus dokázal odolávať nepriaznivým podmienkam. K posilňovaniu imunity sú veľmi vhodné napríklad prostriedky systémovej enzýmoterapie. Výhodou je, že enzýmy, ktoré tieto prípravky obsahujú, podporujú prirodzený spôsob obrany organizmu namiesto toho, aby len riešili dôsledky už prepuknutého ochorenia. V lekárni je voľne v predaji napr. liek Wobenzym, ktorý je vhodný i pre deti. Pozitívne účinky enzýmov ukazuje už dlhoročná tradícia. Wobenzym obsahuje proteolytické enzýmy prírodného pôvodu – z tropického ovocia pochádza bromelain a papain, trypsin a chymotrypsin sú živočíšnej povahy. Práve tieto látky priaznivo ovplyvňujú náš imunitný systém, pôsobia taktiež proti zápalom.     

 

Účinné enzýmy

Pokiaľ u vás ochorenie už prepuklo, nesnažte sa ho prechodiť!  Tým docielite len to, že sa vám skôr či neskôr  vráti. A bude o to silnejšie, o čo vy po prvom útoku slabší. Tentoraz si to nemusí odniesť „iba“ hlava, krk alebo nos. Nepríjemne sa môže toto ochorenie prejaviť i na srdci a pľúcach (zápal pľúc). Vlečúce sa problémy vás tak pripravia o  čas – a tým i peniaze.   

Systémová enzýmoterapia sa osvedčuje ako silná zbraň, ktorá pomáha aj počas samotnej liečby. Enzýmy prispievajú k rýchlejšiemu odzneniu ochorenia, optimalizujú priebeh zápalov a zabraňujú tomu, aby sa z obvyklej formy akútneho zápalu stal zápal chronický. Chrípkou či inou chorobou oslabený organizmus je náchylný k tomu, aby ho zasiahla infekcia bakteriálnej povahy, na ktorú je nutné nasadiť antibiotika. I v tomto prípade pomôžu enzýmy – výrazne posilňujú účinnosť antibiotík tým, že zvyšujú ich koncentráciu v mieste ochorenia. 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!