lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Adriana Sklenaříková po prvý raz v reklame na Slovensku

  Spracoval(a) : Monika Kováčiková
Dátum : 7.11.2007
späť
Späť

Poslať
 

Svetoznáma modelka Adriana Sklenaříková nakrúca po prvý raz reklamu na Slovensku. Ide o reklamný spot na originálny Fernet Carat Cherry, ktorý na náš trh uviedla spoločnosť Carat Distillery. „Adriana Sklenaříková je svetová topmodelka, ktorá preslávila Slovensko vo svete. Fernet Carat Cherry je zasa originálny slovenský produkt, ktorý má svetovú kvalitu. Podľa nás je spojenie Adriany a tohto vynikajúceho nápoja úplne prirodzené, pretože najlepšie vyjadruje charakter produktu,“ uviedla Monika Kováčiková, senior account manažérka  spoločnosti ABW advertising, ktorá je realizátorom reklamnej kampane.

„Televíznu reklamu som v zahraničí nakrúcala často, ale toto je po prvý raz, čo robím reklamu na Slovensku. Vždy sa teším, keď môžem prísť na Slovensko, teraz som navyše veľmi rada, že môžem podporiť taký výborný slovenský produkt. Milujem višne a bylinkové nápoje patria k mojim najobľúbenejším. Toto jedinečné spojenie vo Fernet Carat Cherry je skutočne skvelé. Je to podľa mňa osviežujúci nápoj, ktorý patrí k dobrej nálade a pohode vo chvíľach, keď sa ľudia zabávajú,“ povedala Adriana Sklenaříková.

Reklamný spot na Fernet Carat Cherry sa nemohol nakrúcať inde ako v priestoroch nočného klubu Carat Club v hoteli Crowne Plaza v Bratislave. Jeho kreatívu,realizáciu, ako aj celú reklamnú kampaň, zastrešuje spoločnosť ABW advertising. Je to full-servisová reklamná agentúra, ktorá vznikla fúziou spoločností Advers a BLACK & WHITE. Ako uviedla Monika Kováčiková, ide o spojenie ľudí, ktorí tvoria veľké a kvalitné reklamné kampane a produkcie. Hoci obidve agentúry majú za sebou mnoho zaujímavých kampaní, toto je prvý veľký projekt ABW advertising pod novým názvom. Vzájomnú spoluprácu si obe spoločnosti vyskúšali už v minulosti, napríklad pri MTV party pred dvoma rokmi alebo pri nakrúcaní klipu pre populárneho Arasha. Pre svojho nového klienta Carat Distillery plánujú aj printovú kampaň a zaujímavé podlinkové aktivity.

Fernet Carat Cherry vyrába spoločnosť Carat Distillery podľa tradičnej talianskej receptúry založenej na kompozícii prírodných bylinných macerátov a výluhu z višňových plodov. Podľa slov marketingového riaditeľa spoločnosti Jána Pížu chceli oživiť slovenský trh fernetov o netradičnú chuť, ktorá ponúka novú alternatívu v tomto veľmi obľúbenom segmente.  Je to hodnotný produkt zameraný na mladých ľudí a spôsob komunikácie by mal vystihovať jeho podstatu. Fernet Carat Cherry je určený pre slovenský trh, spoločnosť však nevylučuje exportné aktivity do susedných krajín. Informácie o spoločnosti a produktoch nájdete na www.carat-distillery.com.


Diskusia k článku:

a vlado nadazdi s nou:))
Neregistrovaný - livka, 8.11.2007 21:58
Aj táto osoba už sú jej dobré aj slovenské milióny..., Ešte má stále málo.
Neregistrovaný - xyz, 9.11.2007 07:49
sklenarikova bola tehotna a potratila.v juni som ju videl mala brusko take 4 mes. a teraz nic
Neregistrovaný - jjj, 3.12.2007 07:02
a tak sa zapojit do nejakej normalnej charity.nie je na slovensku notasov dost???? este ich podporujme.len sa pozrite na deti,vsak taka detska onkologia,alebo onkologia vobec a dalsich podobnych, asi tolko nevynasa,ze nie,pani sklenarikova a pani kovacikova.alebo uz ked nie deti,co tak nahliadnut do utulkov,isto nemate doma skrecka,alebo psika bez PP,ludia su svine,vyhadzuju vsetko,aj zive tvory,aj detske domovy su plne.tam to asi velky zisk nije je,tam chodia jednoduchsi ludia,ci venicit psov,ci pomahat,ci potesit deti do detskych domov.vela zdravia aj tak!!!!!
Neregistrovaný - dana, 8.11.2008 00:39, danahavlickova(`na`)azet.sk
som este zabudla dodat som z nitry a poznam slecnu kovacikovu moniku ing 1974...len aby si rucky neuspinila,vyuzit,pouzit. ked nieco z niekoho z niecoho bude vhod rychlo lapit a nepustit.pani babrbie....nezistne neurobit nic!!!!!! chlapci berte ju!!!! inak je fesanda nemam slov
Neregistrovaný - dana, 8.11.2008 00:50, dabnahavlickova(`na`)azet.ak
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!