lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Lydia Eckhardt mala na prehliadke aj jablká s vlastným logom

  Spracoval(a) : Miriam Kuhlová
Dátum : 22.11.2006
späť
Späť

Poslať
 

Aj asi päťsto špeciálnych jabĺčok s vlastným logom v šupke rozdala počas tohtoročnej jesennej série svojich módnych prehliadok Lýdia Eckhardt, ktorá sa po niekoľkých zastávkach na Slovensku dočkala finálového večera v Bratislave.
     
Pre známu módnu návrhárku vypestovala netradičné jablká ekologickým postupom jedna z firiem. A tak, ako niektorým hosťom, bolo aj samotnej hviezde večera ľúto vôbec sa do nich zakusnúť.
     
"Logá na nich boli vyrobené ekologickou metódou a naozaj boli veľmi krásne. Až mi ich bolo ľúto jesť a mala som pred nimi rešpekt," povedala s úsmevom Eckhardt, ktorá však mala rešpekt aj z tohtoročnej jesennej série svojich módnych šou. Po veľkej letnej oslave 15. výročia salónu boli do istej miery istým začiatkom novej etapy. Na móle dala Eckhardt priestor aj mladým módnym tvorcom a ako po bratislavskej prehliadke podotkla, bola šťastná hneď dva razy. "Reakcie v Bratislave boli veľmi príjemné a potom aj v zákulisí, keď za mnou pribehli moje ‘deti‘, dali mi kytičku kvetov a povedali mi ďakujem," povedala.
     
Módnu líniu na sezónu jeseň - zima 2007 Eckhardt charakterizovala: "Do módy prichádzajú kovové zlaté materiály a večne nestarnúca bielo-čierna kombinácia. Farby jesene a zimy sú farby drahokamov ako fialová a zelená. Odporúčam ženám bielu romantickú košeľu s mnohými volánikmi, k tomu sukne tulipánového tvaru alebo veľmi zúžené nohavice. Biela, červená a na večer zlatá farba budú "in", čierna zostáva naďalej v móde. Nosiť sa budú dlhé rúrkové kabáty s výraznými veľkými klopami. Ako doplnky sa ujímajú pletené dlhé šály a kožušina."
   
Nové inšpirácie a trendy ponúkli šperkárka Zuzana Flimelová z Martina, tohtoročná držiteľka ceny Talent sezóny z prestížnej súťaže módnych tvorcov v Prahe Janka Poláková z Košíc a Izabela Komjati, ktorá pre televíziu Joj vytvorila 45 kostýmov. Svoju tvorbu prezentovali aj Janka Jurčenková, ktorá pracuje päť rokov v Eckhardtovej salóne a má za sebou niekoľko autorských prehliadok, a Róbert Bartolen venujúci sa flowerstylingu, pozoruhodným kvetinovým aplikáciám.

Módne defilé ôsmich kolekcií 104 aktuálnych modelov na sezónu jeseň - zima 2007 na Eckhardtovej prehliadke doplnili pánske obleky firmy Ozeta Neo, ktoré predvádzal slovenský tanečník Jaro Bekr. V extravagantných modeloch zažiarila sympatická modelka čiernej pleti Maruška z Angoly. Pozornosť pútali zaujímavé účesy modeliek so sieťkami na hlave.


Diskusia k článku:

Logo na jablckach bolo prilepene?
Neregistrovaný - , 5.12.2006 05:53
ako vzyerali?
Neregistrovaný - , 14.12.2006 09:33
neboli prilepene, boli specialne vypestovane, na jablko sa dal taky papier v tvare jej loga a ked jablko cervenalo miesto kde bol papier ostalo zlte lebo nanho nesvietilo slnko
Neregistrovaný - kajka, 6.1.2007 02:10
Žiadala by som pani Lýdiu aby si pozrela svoje stranky na internete!
Neregistrovaný - ja, 19.1.2007 15:06
Janka Jurčenková je taká psychopatka, že nechápem ako ju môže p. Lýdia zamestnávať, mala som s nou tú česť a je to jedna arogantná, primitívna osoba...
Neregistrovaný - , 15.6.2007 12:26
Janka je genialna a vynimocna zena.. Zavidite jej?
Neregistrovaný - , 28.6.2007 21:15
Očividne áno - závidia. Závisť je najsilnejšia vlastnosť tých, ktorí postrádajú osobitosť a vlastnú schopnosť čokoľvek vytvoriť. Akeďže nedosahujú úroveň naozaj talentovaných ľudí, snažia sa ich ponížiť - aby ich takýmto spôsobom dostali na tú svoju. Janka je úžasná žena, skvelá priateľka a osobnosť prekypujúca kreativitou.
Neregistrovaný - , 30.9.2007 18:40
Janka Jurčenková je jedna slušná mladá dáma, ktorá ma veľmi rada svoju prácu a rada svoj čas venuje svojmu koníčku *móde. Môžem to napísať s titulu/bývalej skoro svokry/,dúfam že sa Janka na mňa nenahnevá,velmi sa ma dotklo že sa našla osoba ktorá má záujem jej takýmto zákerným spôsobom ubližovať, je to skrátka nezdravá závisť a zloba ktorú má v srdci táto osôbka a myslím si, že by sa mala pre pokoj v duši, s týmto chorobným zlozvykom dať vyšetriť u psychologa...myslím to važne. Svoje súkromné problémy v živote a v láske, doporučujem vyriešiť iným spôsobom ako vypisovaním po internetových stránkach. Veľmi ma to znechuťilo nakoľko mám už cez 50 rokov a z takýmto niečim som sa ešte nestretla. Týmto zdravím Janku a celý kolektív,nech sa im darí tak ako do teraz, majú fantastické módne prehliadky doporučujem vidieť. Zdraví pani Jarka V.
Neregistrovaný - Jarmila V., 1.10.2007 12:49, vancova(`na`)amarok.sk
ahoj jani to som ja dada,gratulujem ti na celej ciare,si super. ja som sa mala radsej ostat venovat mode a ne vyspevovat...cmuk
Neregistrovaný - dada-he, 20.5.2008 05:16
Janka držím ti prsty,si proste super žena,ktorú poznám veľmi dlho aj keď som s tebou nebola asi 6 rokov stále na teba myslím tvoja priateľka z Hn.
Neregistrovaný - , 24.6.2008 17:29
Ahojček Jani, nečakala som, že na stránke, na ktorej by mali ľudia oceňovať tvoju prácu, si bude niekto riešiť komplexy. Aspoň sa dotyčná mohla podpísať, hrdinka jedna :) No ale toto nejdem rozoberať. Dúfam, že sa Ti bude v profesionálnom a konečne aj osobnom živote poriadne dariť. Som na teba hrdá:)No a teším sa na stretko v sobotu... Paaaa
Neregistrovaný - ivka, 26.6.2008 15:01, ivka.lukacova(`na`)gmail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!