lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Poľovačka

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 24.11.2000
späť
Späť

Poslať
 


Víkend, ktorý čakal na Jozefa mal byť oddychovo pracovný. Na jeho poľovníckej chate v Tatrách sa stretnú všetci jeho zahraničný obchodní partneri. Zrejme by radšej zostal v meste a celý deň strávil povaľovaním sa . Niečo také sa mu však nepodarilo už niekoľko rokov. Stres a neustále povinnosti, aj keď niekedy mimoriadne príjemné, bral ako daň za úspech a bohatstvo. Poľovačka patrila medzi ne.

Na poľovačkách sa dohadovali zákulisné ťahy, preberali najvýhodnejšie investície, robila sa veľká politika a získavali sa noví partneri. Občas sa pre spríjemnenie zábavy brali aj ženy. Toto však, bohužiaľ nebol práve dnešný prípad. Jediná žena, ktorá sa mala poľovačky zúčastniť bola tlmočníčka. Tá pre neho nebola ideálnou korisťou.
Mladučká blondína, ktorá len pred nedávnom prestala drať školské lavice, bola totiž snúbenicou jeho syna. Navyše sa mu zdala príliš nevýrazná. Vlasy špinavej blond farby s pár prameňmi prelivu jej siahali po plecia. Jej hnedé oči boli hnedé tým najobyčajnejším možným spôsobom a jej pery boli príliš úzke na to, aby sa mohla dostať do jeho erotických snov. Ovládala však angličtinu aj francúzštinu a pre starých, dôstojných pánov z vedenia podnikov, bola jej mladosť krásna a šťavnatá.
V deň D bolo fantastické počasie na poľovačku. Úplné bezvetrie zaručovalo, že korisť neutečie skôr, ako si ju poľovníci stihnú všimnúť. Jozefov revír bol navyše pravidelne zazverovaný a na niektorých miestach stála srnčia snáď po celý deň.
Dokonca aj statný jeleň, akoby vedel pred ktorého z poľovníkov sa má postaviť. Všetci boli spokojní. V autách ležalo niekoľko trofejných kúskov .Čas pokročil, bolo treba zájsť do tepla na gulášik Po tom, čo sa najedli do prasknutia, stretli sa všetci pri bare. Popíjali šampanské s vodkou a rozoberali obchody. Čím viacej času a šampanského pretieklo, tým viacej sa témou číslo jeden stával sex. Každý z pánov mal množstvo neuveriteľných historiek a povetrie začínalo hustnúť. Dana, tak sa prekladateľka volala, si na ľútosť všetkých už išla ľahnúť. Nad ránom sa hostia rozišli do svojich izieb. Jozefa čakalo v posteli prekvapko. Dana mu predhrievala perinu, aby ju vraj nikto neobťažoval. „Je tu strašná zima ! Skonštatovala pokojne. „To je“, pripustil Jozef a sadol si na pelasť. „Keď si si to zohriala, idem si ľahnúť do tvojej postele.“
Zberal sa. Po pár sekundách sa ozvalo: „Môžete sa pri mne zohriať. Ja sa stočím do klbka a otočím sa chrbtom.
V očakávaní nasledujúcich udalostí vliezol pod perinu. Zacítil jej vôňu a elektrizujúcu blízkosť mladého ženského tela. Ľahol si na chrbát a v duchu sa presviedčal, že musí vydržať. „Ja som zvyknutá spať bez košieľky, môžem sa vyzliecť?“ Zašepkala mu Dana do ucha. Vedel, že ak ju nepomiluje bude si o ňom myslieť, že je impotent. Pod vplyvom vypitých pohárikov a vypočutých tém sa to javilo, ako naprostá katastrofa. Koniec, koncov ostane to v rodine, pomyslel si skôr ako sa začal hrať s jej nežnými lupienkami na malých detských prsiach.. Snažil sa byť hrozne nežný, aby jej neublížil. Keď si však vyhopla na koníčka a začala roztáčať ruletu sladkých čísel, pochopil prečo si chce syn vziať za ženu toto škaredé kačiatko.
Ešte ani nedocválal a už sa rozhodla rúžom značkovať jeho kaliber. Potom mu natiahla miešok ako páku a on šalel od bolesti a slasti. Za odmenu jej strhol hlavu dozadu a skontroloval vystrčenú jaskyňku. Milovala za prvú ligu. Keď už nevládal, použil roh z daniela. Vraj ho v Mongolsku drvia na prášok a slúži ako afrodiziaku. Dana sa tvárila, že celý je omnoho rozpaľujúcejší.
Po návrate domov vychválil synovi jej tlmočnícke prednosti a zamestnal ju ako stálu tlmočníčku a prekladateľku vo svojej firme.
Syn mu je dodnes vďačný, že dal tak slušne zarobiť jeho snúbenici. Odkedy sa zosobášili, chodí s Danou hlavne na zahraničné cesty. Dodnes si nevedia spoluprácu vynachváliť.

Diskusia k článku:

Heh sranda, pri tomto citani mi moje podvedomie automaticky pridavalo realne mena:)))
Neregistrovaný - scooby, 24.11.2000 14:41, scooby(`na`)gtinet.sk
Heh sranda, pri tomto citani mi moje podvedomie automaticky pridavalo realne mena:)))
Neregistrovaný - scooby, 24.11.2000 14:41, scooby(`na`)gtinet.sk
Otras, ale bohuzial realita. To su vsetci muzi pedofili, alebo co? Mne sa to moc romanticke ani eroticke nezdalo..
Neregistrovaný - ina, 16.2.2001 13:34
Otras, ale bohuzial realita. To su vsetci muzi pedofili, alebo co? Mne sa to moc romanticke ani eroticke nezdalo..
Neregistrovaný - ina, 16.2.2001 13:34
no, dost uchylne to bolo
Neregistrovaný - vretenica, 22.4.2005 18:59
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!