lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 4 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Krása a jej trendy

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 27.11.2000
späť
Späť

Poslať
 



Je in hrať sa s bahnom aj v dospelosti. Dnes nám je už zasa všetkým jasný účinok bahennej masky, ktorej základ tvorí zelená hlina a je určená špeciálne na liečenie mastnej pokožky.
Obohatená o esenciálne oleje a stopové prvky, hlina robí rovnaké zázraky aj s vlasmi, zanecháva ich jemné, lesklé a bohaté.
Či žlté, červené, čierne alebo biele, stále rovnako zdravé.

Je in po celý rok vypiť denne aspoň šálku zeleného čaju. Po rokoch venovaných výskumu, vedecký konsenzus potvrdil, že zelený čaj je najlepším priateľom mladosti. Preplnený anti-oxidantmi (ktoré bojujú s voľnými radikálmi), má taktiež reputáciu ako anti-karcinogén. Ak vám nevyhovuje jeho trpko- kyslá chuť, lúhujte ho iba tri minúty a oslaďte si ho medom, poprípade javorovým sirupom.

Je in dotýkať sa. Dotýkať sa navzájom, dotýkať sa sám seba, dotýkať sa svojich detí, i rodičov. Už naše staré mamy vedeli, že ak si po prejedení poriadne vymasírujeme predlaktie, začne nám rýchlejšie tráviť.
Nazývali to rozháňanie čemera. Mnoho žien vie, že ak si masíruje bod medzi nosom a perami, prejde ich vlčí hlad. Masáž bodu medzi palcom a ukazovákom uvoľňuje napäté svalstvo šije ... Menej sa však vie u nás o masáži chodidiel. Nie sú totiž každého obľúbenou časťou tela, ale reflexná masáž chodidiel alebo rúk je veľmi významnou doplnkovou terapiou celého organizmu. Na uvoľnenie chrbta si masírujte strany chodidiel. Na zníženie stresu, roztiahnite prsty a masírujte si plochy medzi nimi.
Reflexológia sa praktizuje už viac ako 5 000 rokov a je považovaná za mimoriadne účinnú. Viac sa o nej dozviete v rubrike Bez receptu.

Je in starať sa o pokožku chrbta po celý rok. Ani sa nenazdáte a príde pozvánka na večierok. Tento rok nemusíte ísť všade vo veľkej večernej róbe. Niekedy úplne postačia elegantné letné šaty s holým chrbtom.
Leto teda nie je jediné ročné obdobie, kedy sú naše chrbty na výslní. Najkrajší chrbát je broskyňovo jemný, bez škvŕn, s trošku bronzovým nádychom. Dvakrát týždenne si preto vymasírujte alebo nechajte vymasírovať chrbát exfoliatovou špongiou a potom dočistite peelingom. Ak váš chrbátik nie je práve vašou ozdobou, vymeňte bežné sprchové mydlo za Neutrogena čistiaci gel. A venujte mu pozornosť každý deň.
Dobré je poležať si aspoň hodinu v kamilkovom kúpeli, alebo v kúpeli s prísadou Tee Tree Oil.

Je in mať pestované nechty. Nemusia byť zrovna dlhé a umelé. Krásne sú aj pekne pestované krátke vlastné nechty. Odporné sú iba tie so zvyškom laku na sebe a so zvyškami špiny pod sebou.
Chyťte sa čerstvého výbuchu chvejúcich sa farieb, vzorov a lesku, ale najprv použite odlakovač, eliminujete tým zvyšky krému. Vyberte si vysoko kvalitný podkladový lak, ktorý vyživuje, spevňuje a znižuje nerovnosti nechtu. Keď sa náhodou ponáhľate, uprednostnite laky bledších farieb.
Chybičky takmer neuvidíte. Neoplatí sa nanášať viac laku na štetec, lak sa totiž nebude rozotierať tak ľahko a bude trvať večnosť, kým zaschne. Začínajte s nanášaním od malíčka, postupujte k palcu a obíďte najmä manžety a rukávy. Každému nechtu darujte iba tri ťahy, začnite v strede a postupujte do strán. Lak má tendenciu roztekať sa, preto po stranách nechajte pásik čistého nechta. Tento trik tiež opticky predlžuje nechty. Ak všetko nevyšlo, ako ste chceli, zbavte sa všetkých chybičiek krásy vatovou tyčinkou namočenou v odlakovači a lakovanie dokončite povrchovým lakom, ktorý vám zaručí dlhšiu životnosť úžasne nalakovaných nechtov.

In je čokoláda. Skvelá správa pre čokoládoholikov: Čokoláda je anti-stresový stimulant, ktorý podporuje vylučovanie endorfínov (hormóny šťastia) a naturálnych morfínov. Skonzumovať do 300 g čokolády týždenne môže byť stimulujúce aj vtedy, keď práve držíte diétu. Čokoláda je bohatá na vitamín B, magnézium, železo a stopové prvky. A hlavne, nebudete nešťastné z toho, že opäť diétujete.

In je vodka Blonde až Black. Nie nenahovárame vás na alkoholizmus, aj keď na divoký koktajlový recept, ktorý je rovnako skvelý a účinný pre blondínky ako pre brunetky, budete potrebovať vodku.
Zmiešajte spolu jedného panáka vodky, čerstvo vytlačený citrón a trochu medu. Prečešte si vlhké vlasy ešte predtým, ako sa odvážite naliať si túto zmes na hlavu.
Potom vystavte svoju hrivu na hodinku slniečku, ktoré vám ešte stále hľadí do okien, poprípade si urobte teplý zábal na hlavu. / nahriaty uterák obalený igelitom/ Po opláchnutí a vysušení vlasov sa neprestanete čudovať.
Výsledok bude skvelý.

In je, jesť morské ryby. Najmä lososa, makrelu a haringov. Morské ryby obsahujú veľa cenných mastných kyselín omega –3, ktoré urýchľujú látkovú premenu a vplývajú na nervový systém. Japonskí vedci dokázali, že ľudia, ktorí jedia aspoň dva razy týždenne morské ryby, vôbec netrpia migrénami. Denná spotreba aspoň 150g rýb pokryje spotrebu zinku a tak nás ochráni pred starnutím a slabnutím.

Out je spať menej ako päť hodín. Nedostatok spánku človeka otupuje rovnako ako nadmerné pitie alkoholu. Krátky alebo prerušovaný spánok vážne ovplyvňuje schopnosť rýchlo reagovať, myslieť a pohybovať sa. Je krajne nezodpovedné sadnúť si po prebdenej noci za volant!
Out je veriť, že zohrievaním potravín v mikrovlnných rúrach , ich zbavíte choroboplodných zárodkov.
Out je pripisovať káve iba škodlivé účinky. Šálka kávy môže byť aj ochrancom života. Juhokórejskí vedci dokázali, že káva v prípade alergie na peľ, alebo iných rastlinných alergií, môže zabrániť alergickému šoku alebo jeho dôsledkom.
Out je pesimizmus. Všetci vieme, že svet sa zbláznil, ale niektorí ešte stále veríme, že je v ňom napriek tomu niečo dobré a preto sa tešíme na každé nové ráno. Vedci dokázali, že optimisti sú zdravší a žijú dlhšie.

Diskusia k článku:

Clanok sa mi velmi pacil.Vazne asi jediny co bol o niecom zatial.
Neregistrovaný - Gabi, 1.12.2000 00:22, k2karakoram(`na`)hotmail.com
Clanok sa mi velmi pacil.Vazne asi jediny co bol o niecom zatial.
Neregistrovaný - Gabi, 1.12.2000 00:22, k2karakoram(`na`)hotmail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!