lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Je Paul posledný?

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 6.11.2000
späť
Späť

Poslať
 


Heather Millsová, bývalá modelka, ktorá sa dnes venuje hlavne nadačnej činnosti, sa stala novou partnerkou známeho chrobáka Paula McCartneyho čím vyprovokovala jeho fanúšikov, aby sa rozdelili do dvoch táborov.
Jedni žiaria šťastím, že ich idol sa bude ženiť so ženou, ktorá už dokázala svoju silu. Pred šiestimi rokmi jej amputovali jednu nohu. Onedlho moderovala televízny program, vyšla na mólo a nosila minisukne, hrala tenis a tancovala.
Má srdce na pravom mieste, lebo venuje svoj čas boju proti nášľapným mínam a ich obetiam. A zmení jeho život na raj, po tom, čo nekonečne dlho smútil za svojou manželkou Lindou, ktorá zomrela na rakovinu prsníka. Tí druhí sa zasa obávajú o svojho miláčika preto, lebo doterajšie vzťahy Heather mali veľmi zvláštny priebeh. Vždy keď to už vyzeralo na svadbu, kráska zo vzťahu zmizla ako gáfor. Má strach z trvalého vzťahu alebo je v tom niečo iné? Takto zmizla aj svojmu prvému manželovi Alfiemu Karmalovi.
Po dvoch rokoch, keď trval na tom, že je už načase mať deti, nechala na stole lístoček s tromi slovami. “Odchádzam, je koniec.” Dodnes sa nedozvedel prečo. A keďže ho to neustále trápi, napísal nedávno Paulovi list, v ktorom ho varuje, že jeho žena je ambiciózna nespútaná klamárka, ktorá svoju skutočnú povahu skrýva za sladkým úsmevom .Na jej lásku doplatil aj Juhoslovan Zvonko, ktorý opustil pre ňu svoju vlasť a ona mu dala košom. A tak sa sám pretĺkal v Londýne. Raffaelo Mincione neskončil o nič lepšie, hoci ho vyhlásila za muža svojich snov, ktorý má štýl, úroveň a peniaze. Skôr ako si stihli povedať áno, zrazil Heather na ulici opitý policajt a spôsobil jej také zranenia, že nemocnicu opúšťala bez jednej nohy. Raffaelo zostal pri nej a svadobné prípravy pokračovali. Na skúške svadobných šiat, mu však povedala, že si to rozmyslela. Ani on dodnes nevie prečo. Potom sa zamilovala do tenisového menedžéra Marcusa Stapletona. Opäť veľká láska, opäť vážna známosť, opäť sa chystala svadba. Bolo to v čase, keď sa kvôli práci v nadácii chystala do Kambodže. Tam sa Heather zoznámila s režisérom Chrisom Terrilom. Marcus sa to dozvedel z pohľadnice, ktorú mu poslala. Svadbu s Chrisom chystala na august 1999, ale medzitým sa na jednej dobročinnej akcii zoznámila s Paulom McCartneyom. Opäť veľká láska a opäť sú pripravené svadobné zvony.
Chystá sa naozaj svadba ? Je Paul posledný?

Diskusia k článku:

Prečo nie . Väďaj jednonohá žena nôže byť krásna a príťažlivá .
Neregistrovaný - Lubo, 1.9.2005 20:51
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!