lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
GALAXY Note 3 bude oficiálnym telefónom Olympijských hier v Soči 2014

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 24.10.2013
späť
Späť

Poslať
 

Iniciatíva Samsung Smart Olympic Games usiluje o to, aby Olympijské hry v Soči 2014 boli vôbec najlepšími v histórii z hľadiska maximálneho využitia bezdrôtových technológií, ich bezproblémovej prevádzky a čo najnižšej spotreby papiera.

 

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd., svetový olympijský partner v kategórii bezdrôtových komunikačných zariadení, oznámila spoluprácu s Medzinárodným olympijským výborom (MOV) v rámci iniciatívy Samsung Smart Olympic Games. Jej cieľom je, aby sa zimné Olympijské hry v Soči 2014 stali vôbec najlepšími v histórii z hľadiska maximálneho využitia bezdrôtových technológií, ich bezproblémovej prevádzky a čo najnižšej spotreby papiera.

 

Samsung Smart Olympic Games predstavuje digitálnu bránu, cez ktorú budú môcť športovci, oficiálni hostia, usporiadatelia a fanúšikovia po celom svete zdieľať a prežívať zimné olympijské hry s pomocou najnovších smartfónov, technológií, mobilnej aplikácie Wireless Olympic Works (WOW) a interaktívnych ukážok športových disciplín na zimných hrách.

 

V snahe prispieť k uskutočneniu tejto vízie bol oficiálnym telefónom olympijských hier v Soči 2014 vyhlásený Samsung GALAXY Note 3. Ide o najnovší model radu Note, ktorý je vybavený väčším a lepším displejom, poskytuje obraz najvyššej kvality, ponúka výkonnejší multitasking a výrazné zlepšenia elektronického pera S Pen.

 

MOV poskytne oficiálny olympijský telefón Samsung GALAXY Note 3 všetkým športovcom, ktorí sa na OH v Soči 2014 zúčastnia. Tí ho budú využívať na zachytávanie a zdieľanie svojich zážitkov z olympijských hier prostredníctvom inovatívnych technológií. Po dobu pätnástich rokov, počas ktorých je spoločnosť Samsung svetovým partnerom olympijských hier, je to vôbec prvýkrát, kedy zariadenie Samsung dostanú všetci športovci.

 

V záujme zabezpečenia modernej komunikácie a hladšieho bezdrôtového chodu olympijských hier zdokonalil Samsung svoju aplikáciu WOW určenú pre usporiadateľov. WOW bude poskytovať základnú konektivitu a aktuálne údaje, ktoré sú pre beh olympijských hier úplne zásadné. Aplikácia Public WOW, ktorá je určená zákazníkom po celom svete, premení zariadenia vybavené operačným systémom Android na mobilné športové stanice s okamžitým prístupom k dianiu v Soči. Po zimných olympijských hrách vo Vancouveri 2010 je to iba druhýkrát, čo bude aplikácia WOW k dispozícii v celosvetovom meradle. Public WOW poskytuje športovým fanúšikom po celom svete v reálnom čase bezplatný prístup k správam z olympijských hier vrátane aktuálneho harmonogramu súťaží, najčerstvejších oficiálnych výsledkov, počtov získaných medailí a štatistík rekordov.

 

„Spoločnosť Samsung je presvedčená, že olympijský duch môže ľuďom pomôcť dosiahnuť vynikajúce výsledky. Iniciatíva Samsung Smart Olympic Games ľudí spája a poskytuje im inšpiráciu tým, že im približuje olympijské hry pomocou zmysluplného a priameho spojenia s inšpiratívnymi športovcami aj pomocou inovatívnych technológií a vzrušujúcich interaktívnych zážitkov,“ uviedol Younghee Lee, výkonný viceprezident pre marketing mobilných zariadení spoločnosti Samsung Electronics. „Naše technológie inšpirované samotnými používateľmi poskytujú každému možnosť zažiť atmosféru nádherného prostredia a športovísk zimných olympijských hier v Soči 2014 a tiež nadšenie miliárd ľudí rôznych kultúr, ktorí majú olympijské hry radi – bez ohľadu na to, v ktorom kúte sveta sa práve nachádzajú,“ doplnil Younghee Lee.

 

„V spolupráci so spoločnosťou Samsung vidíme obrovskú príležitosť, ako zmysluplne začleniť olympijské hry do dnešného digitálneho sveta a životného štýlu a ako nachádzať zaujímavé nové možnosti pre budúcnosť,“ uviedol Timo Lumma, generálny riaditeľ oddelenia televíznych a marketingových služieb MOV. „Program nielen zefektívni každodenný chod olympijských hier, ale tiež viac prinúti ľudí, aby osobne zdieľali ich ducha,“ doplnil Timo Lumma.

 

Spoločnosť Samsung taktiež vytvorí doposiaľ najväčší GALAXY Team zo športových talentov, ktoré by mohli uspieť na Olympijských hrách v Soči v roku 2014. Tím bude zahŕňať viac ako 80 športovcov z 20 krajín a jeho členmi budú okrem iných napríklad taliansky sánkar Armin Zoeggeler, rakúsky skokan na lyžiach Gregor Schlierenzauer, americký paraolympionik a snowboardista Evan Strong.

 

„Som hrdý, že môžem byť v jednom tíme so Samsungom, pretože je to značka, ktorá inšpiruje a pomáha ľuďom byť lepšími, čo ocení každý športovec,“ hovorí Armin Zoeggeler, a dodáva: „Nemôžem sa dočkať, až budem svoje zážitky v Soči zdieľať pomocou GALAXY Note 3. Moja rodina aj veľa mojich priateľov budú chcieť vidieť olympijské dianie prostredníctvom mňa.“

 

Ako už bolo skôr oznámené, do aktivít Samsungu sa zapojí Jevgenij Malkin (ruská hokejová superstar a člen ruského GALAXY Teamu) a Maria Šarapovová (tenisová šampiónka a ambasádorka značky Samsung pre OH 2014). Ešte pred samotným začiatkom olympijských hier sa budú môcť ľudia v Rusku stretnúť so športovými interaktívnymi zónami, takzvanými „Mobilnými štúdiami Samsung GALAXY“, ktoré navštívia celkom 15 ruských miest. Tieto jednotlivé štúdiá sa pred začatím hier spoja a priamo v Olympijskom parku vytvoria Studio Samsung GALAXY. Návštevníkom ponúknu interaktívne demo ukážky jednotlivých olympijských športov prostredníctvom zariadení a technológií Samsung a ďalej tiež prostredníctvom hier a propagačných akcií. Samsung vybuduje kompletné Studio Samsung GALAXY tiež v Moskve, kde ponúkne interaktívnu zónu umožňujúcu bezprostrednú účasť na olympijských hrách v Soči 2014.

 

O zapojení spoločnosti Samsung do olympijských hier

Samsung sa prvýkrát olympijských hier zúčastnil ako lokálny sponzor letných olympijských hier 1988 v Soule. Počnúc zimnými olympijskými hrami 1998 v japonskom Nagane spoločnosť svoju podporu olympijského hnutia ďalej rozšírila, stala sa celosvetovým olympijským partnerom pre bezdrôtové komunikačné zariadenia a poskytovateľom vlastnej bezdrôtovej komunikačnej platformy Wireless Olympic Works (WOW) a mobilných telefónov. Tieto inovatívne mobilné technológie poskytujú olympijskej rodine interaktívnu komunikáciu a informačné služby v reálnom čase založené na aktuálnej polohe užívateľa. Samsung usporadúva rad rôznych marketingových kampaní zameraných na digitálne technológie, ktorých cieľom je podeliť sa o nadšenie pre olympijské hry s ľuďmi po celom svete a umožniť každému osobne sa olympijských hier zúčastniť prostredníctvom inteligentných mobilných zariadení. Samsung bude celosvetovým olympijským partnerom aj v roku 2016 v rámci Letných olympijských hier v brazílskom Rio de Janeiro.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!