lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Spoľahlivé, rýchle a hravé meranie teploty pre najmenších - nový detský teplomer Thermoval rapid kids

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 20.10.2009
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť HARTMANN-RICO uviedla na slovenský trh novú limitovanú sériu teplomerov pre deti - Thermoval Rapid Kids.  Ide o bezpečné bezortuťové teplomery, ktoré zaručujú rýchle a spoľahlivé meranie teploty detí. Okrem veselých farieb, ružovej, zelenej a modrej, výrobcovia navrhli pre deti aj novú sériu zvieratiek – zajačika, psíčka a mačičku.

 

Teplomery Thermoval Rapid Kids umožňujú rýchle meranie teploty v desiatkach sekúnd vďaka funkcii 10 second high speed technology. Nové teplomery prinášajú spoľahlivé výsledky s presnosťou na 0,1 stupňa. Výhodou je aj extra veľký displej a pamäť na uchovanie poslednej nameranej hodnoty. Teplomer je pre deti absolútne bezpečný -  po 7 minútach sa automaticky vypne, pri páde je nerozbitný a neobsahuje nebezpečnú ortuť. Moderný ergonomický dizajn a jeho farebnosť osviežená detskými kreslenými postavičkami zajačikom, psíčkom a mačičkou zvyšuje jeho atraktivitu pre deti. Pri meraní teploty si tak najmenší zapamätajú milé dobrodružstvo s veselými kreslenými zvieracími kamarátmi.  S týmito detskými teplomermi sa meranie teploty u detí stáva hrou. Thermoval Rapid Kids vodovzdorný a výrobca naň poskytuje záruku až 3 roky.

Tipy pre rodičov pri horúčke

„V rodinách sa často stretávame so zvýšenou teplotou detí a s jej meraním. Preto je dôležité, aby sme túto nie veľmi príjemnú aktivitu deťom spríjemnili a ozvláštnili. Meranie teploty by sa pre deti malo stať hrou. Snažíme sa odviesť ich pozornosť na iné, veselšie rozptýlenie, ktorým môžu byť práve kreslené zvieratká. Aj to je dôvod, prečo sme sa rozhodli uviesť na trh tento nový detský teplomer,“ hovorí Markéta Kosařová, brand manažérka Hartmann-Rico.

Určenie skutočnej hodnoty teploty ovplyvňuje aj spôsob, respektíve miesto jej merania. Pre Thermoval Rapid Kids odporúčame na meranie teploty v ústach aj rektálne meranie teploty (v konečníku). Napriek tomu, že meranie v podpazuší je zrejme najčastejšie, malo by slúžiť iba na základnú orientáciu o teplote tela vášho dieťaťa, pretože pri ňom nameriate iba teplotu kože. Ak sa zdá, že dieťa má horúčku, merajte radšej teplotu v ústach. Hrot teplomera musí byť umiestnený vľavo alebo vpravo od koreňa jazyka. Už po zaznení zvukového signálu získavate presnejšiu hodnotu než pri meraní v podpazuší. Najpresnejšie je vždy meranie v konečníku. Stačí zasunúť špičku teplomera 2 cm hlboko do konečníka a v prípade teplomera Thermoval Rapid Kids máte presný výsledok merania za 10 sekúnd.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!