lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Majte to pevne v rukách

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 2.10.2001
späť
Späť

Poslať
 

Nalievajte mu čaj – Ak svojmu partnerovi doprajete denne 4 šálky pravého čierneho či zeleného čaju pomôžete krvnému obehu partnera, aby správne fungoval. Znížite tým pravdepodobnosť, že umrie na infarkt. Účinok čaju v prevencii srdcovo-cievnych príhod je až 30%.

Doprajte mu každý deň pohár piva. Ukázalo sa, že práve popíjanie zlatistého moku zabraňuje rednutiu kostí v staršom veku. Túto kúru stačí nasadiť po päťdesiatke a pokračovať v nej až do smrti. Táto metóda sa vám všemožne oplatí. Partner si o vás bude myslieť, že ste tolerantná a chápavá žena. Navyše vás s veľkou pravdepodobnosťou osteoporóza neminie a v takom prípade človek mimoriadne ocení dve zdravé /partnerove/ ruky.

Kŕmte ho vápnikom. Ak chcete aby si váš partner zachoval štíhlu líniu a mal pevné kosti, potrebuje dostatok vápniku. Vedci zistili, že muži ktorí majú dostatočný prísun tohoto minerálu, menej priberajú lebo ich organizmus lepšie štiepi tuky. To znamená, že do denného jedálneho lístka muža treba zaradiť minimálne pol litra nízkotučného mlieka a syry /ideálny je zrejúci syr a mozarella/.

Nepodceňte úlohu vitamínu E. Vitamín E je antioxidant. To znamená, že pomáha predchádzať infarktu, mŕtvici, rakovine prostaty aj Alzheimerovej chorobe. Do stravy ho dostanete tak, že namiesto presolených pražených semiačok dáte vášmu milému k televízoru misku slnečnicových semien /je v nich navyše aj selén/ a do šalátov mu budete liať panenský olivový olej.

Naučte sa pripravovať ryby. V rybách obsiahnuté omega-3 mastné kyseliny sú najlepšou prevenciou proti kôrnateniu tepien a znižujú riziko zlyhania srdca. Na jedálny lístok by ste mali rybu zaradiť minimálne jeden krát do týždňa. Najideálnejšie sú slede, lososy, makrely, tresky.

Dávajte mu rajčiny. V rajčiakoch je obsiahnutý prvok lykopén. Ide o červené farbivo, ktoré je vynikajúcim prostriedkom proti rakovine prostaty. To znamená, že by ste svojmu partnerovi mali každý deň naservírovať buď paradajkový šalát, alebo paradajkovú šťavu, či pyré a ku všetkému mu ponúkať kečup. Nešetrite, buďte štedrá, v konečnom dôsledku to robíte pre seba.

Nešetrite na ňom. Základom mužstva je zinok. Pomáha udržať obranyschopnosť organizmu a je dôležitý pri tvorbe spermií. Pri každom milostnom akte oň muž prichádza a tak treba dbať na jeho pravidelný prísun. Nachádza sa najmä v ustriciach, obilninách / ktoré muži nemilujú /a v sviečkovej. Je vám jasné, že treba investovať do ustríc? Obilie nechcú, hovädzie ich môže priviesť j k šialenstvu. Ešte ostáva lekáreň a v nej potravinové doplnky.

Donúťte ho k pohybu Každý človek potrebuje pohyb. To znamená, že aj váš drahý, ktorému zo všetkých športov najviac vyhovuje futbalový zápas v televízii, by sa mal občas pohnúť. Máte niekoľko možností. Donúťte ho aby vám postavil štvorposchodový dom s poriadne strmým schodiskom. Urobte ho šťastným otcom /najlepšie dvojičiek/ a denne ho nechajte vychutnávať si túto úlohu minimálne hodinu. Vezmite ho do posilňovne, pošlite ho behať alebo pravidelne a vášnivo sexujte.
Varte mu. Zo všetkého doteraz napísaného je jasné, že hlavným kľúčom ku zdraviu muža je domáca strava. Navyše ak mu kvalitné jedlo pekne naservírujete jeho láska k vám bude trvalá a večná. Pokojná a príjemná večera ho zbaví stresu a správne zostavené raňajky z neho urobia vysoko výkonný stroj. S takým mužom sa hneď lepšie žije. Láska prechádza cez žalúdok, vraveli naše babičky a toto príslovie evidentne nepostráda svoj význam. Vy len k stravovaniu partnera musíte pristúpiť trochu vedecky a to aj v prípade, že sa o neho stará mamička a závodná kuchyňa.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!