lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Odsávač pár, ktorý splynie s prostredím

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 28.9.2009
späť
Späť

Poslať
 

Kuchyňa, jedáleň, obývačka – tri miestnosti, tri funkcie. Aspoň tak tomu po dlhý čas bolo. Doba sa však mení a v súčasnosti je prechod medzi kuchyňou a obývacími miestnosťami plynulý. Preto sa aj pri odsávačoch pár čoraz viac do popredia dostáva dizajn, ktorý je harmonický, moderný a neruší ani v obývacej miestnosti. Môže pritom plniť dve rôzne estetické funkcie: buď na seba pritiahne pozornosť, alebo nenápadne splynie s okolitým prostredím. Takýmto príkladom je aj nový odsávač pár Miele DA 6000 W Cabrio. Nová vlajková loď medzi nástennými odsávačmi presvedčí najmä svojim elegantným dizajnom  v ten pravý moment. Ak je totiž odsávač mimo prevádzku, vytvára s nábytkom jednu líniu.

Odsávač pár Miele DA 6000 W Cabrio je nenápadne integrovaný do nábytkovej steny. Viditeľné sú tak len horizontálne usporiadané sklenené panely so striebornou metalízou. Pokiaľ však odsávač zapnete, vysunie sa jeho telo do priestoru. Zároveň dôjde k vysunutiu každého druhého skleneného panelu a cez vzniknuté otvory dochádza k odsávaniu pary – z optického hľadiska skutočne zaujímavý efekt.

Aby sa vám podarilo nechať odsávač „zmiznúť“ úplne, je na zabudovanie potrebná hĺbka 40 cm. Spravidla sa pri zabudovaní pred stenu umiestni ešte sadrokartónová doska. Špeciálny rám sa postará o to, že odsávač do otvoru perfektne sadne.

Okolie odsávača DA 6000 W je možné prispôsobiť presne podľa želania a predstáv zákazníka. Pre ešte dokonalejšiu symbiózu je možné na stenu vedľa odsávača umiestniť sklenené panely v metalickom odtieni, čím produkt ešte viac vynikne.

Odsávač sa ovláda dotykom na sklenenom paneli a ovládacie znaky zostávajú vo vypnutom stave skryté. Viditeľný však môže zostať inovatívny koncept osvetlenia. V spodnej časti odsávača sa o príjemnú svetelnú atmosféru postará osvetlenie LED diódami. Osvetlenie vlastného varného priestoru je zase umiestnené v hornej časti sklenených panelov a postará sa o skutočne optimálne osvetlenie celej varnej plochy.

Odsávač Miele DA 6000 W je efektívny a vyznačuje sa všetkými kvalitami typickými pre odsávače Miele. Je vybavený kvalitnou elektronikou, disponuje tromi stupňami intenzity odsávania, navyše intenzívnym stupňom i dobehom a je vybavený aj indikátorom nasýtenia tukových filtrov. Odsávač je vhodný na odťahovú prevádzku.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!