lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ryba na póre

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 6.9.2006
späť
Späť

Poslať
 

Prísady:
1 kg morskej ryby
 800g póru
 zväzok čerstvej petržlenovej vňate
30 ml suchého bieleho vína
200 ml smotany
šťava z 1 citrónu
maslo na vymastenie plechu
soľ, biele korenie

Príprava:
Ryby umyte pod tečúcou vodou a potom osušte. Pokvapkajte ich citrónovou šťavou, posoľte a okoreňte. Nasekanú petržlenovú vňať vložte do vnútra ryby. Očistený a umytý pór pokrájajte na prúžky. Hrniec naplňte vodou a pridajte pór, varte 1 minútu, potom prepláchnite studenou vodou a nechajte odkvapkať.

Rúru predhrejte na 220° C. Plech vymažte maslom, rozložte naň pór, osoľte a okoreňte. Pridajte víno a smotanu a uložte ryby. Plech zakryte alobalom a pečte pol hodiny. Ideálnou prílohou je zeleninový šalát.

 


Diskusia k článku:

nevies nahodou recept na tresku ?
Neregistrovaný - registrovana, 17.11.2006 14:16
no super
Neregistrovaný - , 9.12.2006 11:27,
to musim ochutnat
Neregistrovaný - , 9.12.2006 11:28
viem hovor
Neregistrovaný - , 9.12.2006 11:28
kto mi prosím pošle nejaký jednoduchý recept na prípravu žraloka.Dakujem.
Neregistrovaný - , 19.2.2007 11:59
kto mi prosím pošle nejaký jednoduchý recept na prípravu žraloka.Dakujem.
Neregistrovaný - zuzana, 19.2.2007 12:00, ztoracova(`na`)centrum.sk
Hmmm... radsej by som tu tresku. Ta sa da ulovit lahsie ako zralok...
Neregistrovaný - , 28.5.2007 14:27
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!