lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zlaďte sa!

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 10.9.2002
späť
Späť

Poslať
 

Život je ťažký. Najvyšší plánovač, ktorý sa podpísal pod vznikom nášho druhu mal skvelý zmysel pre humor. Nielen, že máme úplne rozdielne prežívanie emócií, rozličné ciele a potreby, odlišný slovník, ale navyše nie sme ako druh zladení ani pre milostný život. Mužská optika sa na milovanie díva ako na fantastickú vec na odreagovanie. Muži sa radi milujú ráno, zbožňujú rýchlovky, zväčša ich nebavia dlhé predohry a keby to záležalo len od nich, boli by rýchlejší ako Speedy Gonzáles.

My ženy potrebujeme nehu, máme záujem o vzťah, radi sa maznáme a naša hormonálna hladina nás ideálne pripraví na milovanie zhruba okolo jedenástej večer. Čo s tým?
Jediným rozumným riešením mužsko – ženskej otázky, v akomkoľvek podaní, sú kompromisné dohovory. Ak chcete z milovania niečo mať, musíte sa stať vyjednávačom, diplomatom a manažérom v jednej osobe.

Biologický nesúlad
V prvom rade treba vyriešiť biologický nesúlad. Ak mu chcete umožniť vychutnať ranný sex stačí, ak sa s ním dohodnete, že ráno ho budete pasívne prijímať a večer môže byť pasívnejší zasa on. V tomto režime sa môžete pokojne striedať a je úplne jedno, aká je frekvencia vášho milostného života.

Frekvencia
Druhým problémom je, že on sa chce milovať päť krát do týždňa, po päť minút a vám by stačil jeden vášnivý víkend, počas ktorého by ste nevyliezli z postele. Množstvo nehy, bozkov, sladkých slovíčok...  Opäť je to otázka systému odmien. Vyjednávajte! Vy mu rada dva razy do týždňa doprajete rýchly sex. V podstate ste unavená z práce, máte množstvo kamarátok a záujmov a časovo vám to vyhovuje. To mu ale nemusíte vešať na nos.  On sa za odplatu s vami bude cez víkend dĺho, dĺho maznať.

Zajac
Tretím problémom je, že muži sa za tisícky rokov evolúcie príliš nezmenili. Ich pôvodným životným scenárom bolo – „buď stále v strehu a s ničím sa príliš nezdržuj“. Dnes ich už nechce zožrať šabľozubý lev a nechystá sa na nich ani nepriateľ. Ich telo je však nastavené na krátke milovanie. Pár minút a hotovo. Žena sa zrejme počas vývoja nikdy necítila natoľko zraniteľná a tak nám vyhovuje dlhšie milovanie. Toto je ale problém, ktorý sa rieši najzložitejšie. Nie je to totiž len vec dohody, ale aj vec tréningu. Ak je váš partner nenapraviteľne zajačí typ a nepomáhajú mu ani postupné cvičenia odďaľovania orgazmu, pomôže dohoda. Skôr, ako sa s ním začnete „normálne“ milovať sa on postará o to, aby ste sa ocitla na vrchole blaha. Buďte k nemu dobrá a obohaťte ho aspoň radou ako na to. Poznáte to – „dobrá rada nad zlato“ a táto je nad zlato aj pre vás.

Hrošia koža
Posledný problém je v rozmiestnení receptorov na vnímanie dotykov v mužskej a ženskej pokožke. Naše telo vníma dotyky, chlad, bolesť, nežné hladenie... s omnoho väčšou intenzitou ako mužské. Preto keď my začneme hladkať muža spôsobom, ktorý nám vyhovuje, on má pocit, že ho šteklíme. Naopak, keď muž hladká svojím spôsobom nás, máme pocit, že sa nás chystá zodrať z kože. Tu je rada jednoduchá. Keď chcete urobiť radosť svojmu partnerovi hladkajte ho s dvojnásobnou intenzitou, ako by ste to robila sebe. On vás dokáže správne hladiť len po navigácii. Pomôže vám jednoduchá hra. Zaviažte mu oči a láskajte sa jeho rukami tak, ako vám to vyhovuje. Má to dvojaký účinok. V prvom rade vám to obom prinesie rozkoš a v druhom rade si muž vaše chúťky zapamätá. Keď nemôže používať zrak je omnoho vnímavejší k dotykovým senzorom a naučený pohyb dokáže kedykoľvek účinne zopakovať. Na šťastie pre nás sú muži obdarení obrovským egom, ktoré im velí vynikať. Vaša rozkoš je pre nich dostatočnou motiváciou na prekonávanie rozličného biologického nastavenia.           
       


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!