lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Prečo sme také?

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 21.9.2001
späť
Späť

Poslať
 

1.
Jediným poslaním ženy spred sto rokov bolo venovať celý svoj čas domácnosti, deťom a najmä blahu svojho manžela. Moderná súčasná žena chce v podstate to isté, ALE...rada by okrem toho aj pracovala a občas si niekedy vyrazila s kamarátkou. Muž iba ťažko pochopí, akým duševným balzamom je pre nás nenáhlivá prechádzka po meste, blúdenie po butikoch, ako nás teší skúšať nové parfémy a potom si sadnúť do cukrárne, kaviarne, hocikde, kde si nás všimnú. Lenže aj muži predsa niekedy idú na pohárik alebo sa idú uvoľniť na futbal. Tak prečo by sme aj my nemohli urobiť to isté?
Riešenie: Pravidelne si vyhraďte čas sama pre seba. Budete sa cítiť omnoho lepšie a vďaka tomu, bude lepšie aj vašim blízkym. Počas tohto času si zakážte myslieť na pohromu, ktorá vznikne v domácnosti po vašom odchode. Keď sa vrátite, nezačnite kňučať: ,,Máš ma rád? Tak prečo mi to nepovieš? Vieš koľkí mohli na mne nechať oči.„ Toto je situácia, pri ktorej muži prepadajú zúfalstvu a ľutujú, že vás niekam pustili, čím podľa nich jasne dokázali, ako vás milujú.

2.
A tu máme ďalší, typicky ženský problém: ,,Nemám si čo obliecť!“ Muži to pri pohľad na naše preplnené šatníky nevedia pochopiť. A ani nemôžu, pretože nevnímajú čosi veľmi podstatné – svet módy, filmu a ženské časopisy nás nútia byť stále príťažlivejšími a modernejšími. Každú chvíľu na nás útočia nové trendy, farebné kombinácie a nápady. Keď sa náš partner niekedy obzrie za moderne oblečenou ženou, túžime vyzerať ako ona. A keďže svet módy je taký pestrý a premenlivý, ide o nikdy nekončiaci boj. Skrátka a dobre – muži nášmu pohľadu na módu nerozumejú.
Riešenie: Nehovorte o tom, choďte a kúpte si, čo vám pristane. Neochudobňujte sa o pocit sebavedomia v novom kúsku oblečenia – pekné šaty robia peknú ženu.

3.
Ženský život, to je aj neustály boj s udržaním hmotnosti. Každý deň vstávame s pevným odhodlaním, že už začneme cvičiť, kombinujeme jedlá bez tuku a keď si staneme na váhu, zdesením omdlievame. Mužov to poriadne otravuje – lenže majú obrovskú výhodu. Mužské telo spaľuje o 10% viac energie ako ženské a muži pri diéte chudnú naozaj bleskurýchlo. Ženy nie – tie musia cvičiť a ešte aj držať diétu. Ale ktorý muž by zo solidarity vydržal celý život ,,na vode“?
Riešenie: Delená strava. Pre nás šalátik, pre partnera aj s mäsom. Pre nás tenučký kúsok bravčového, pre partnera aj s knedľou a kapustou.

4.
Chvíľu sa smejeme a vzápätí sa rozplačeme nad nejakou – z mužského pohľadu celkom malichernou – záležitosťou. Áno, my ženy sme poväčšine omnoho emocionálnejšie ako muži. Dôvodom je nielen odlišná hormonálna ,,výbava“, ale aj to, že naše mozgy sú usporiadané inak. Ten náš je priam stvorený na vyjadrovanie citov, ten mužský na akciu. Preto muži nechápu, že nás môže roznežniť nádherný východ slnka alebo rozplakať romantický film či nevinné slovíčko. Nás vyvádza z miery ich chlad, oni si zase zúfajú nad našou citlivosťou.
Riešenie: Skúste si svoje emócie vybiť iným spôsobom a inde ako v spoločnosti partnera. Vyplačte sa priateľke na pleci / nie je to síce ono/ potom vyskúšajte nový recept na skvelý koláč / to sa vám s chlapom málokedy podarí/, alebo sa ujmite opusteného zvieratka z útulku a všetko, čo chcete povedať manželovi povedzte jemu. Určite vás pochopí a keby mhlo hovoriť, aj vás poľutuje.

Diskusia k článku:

Potom načo sú tí chlapi,hmm?
Neregistrovaný - Bellezza , 21.9.2001 11:50, bellezza(`na`)pobox.sk
Potom načo sú tí chlapi,hmm?
Neregistrovaný - Bellezza , 21.9.2001 11:50, bellezza(`na`)pobox.sk
1.riesenie: pripomina mi to skor vydieranie a lutovanie<BR>2.nie je to v obleceni,je to vo vyzarovani,tam saty asi prilis vela nezachrania<BR>3.:-)<BR>4.hm
Neregistrovaný - mato, 21.9.2001 13:01
1.riesenie: pripomina mi to skor vydieranie a lutovanie<BR>2.nie je to v obleceni,je to vo vyzarovani,tam saty asi prilis vela nezachrania<BR>3.:-)<BR>4.hm
Neregistrovaný - mato, 21.9.2001 13:01
To sa dozvieš v Poviedkach...
Neregistrovaný - BL Stryker, 25.9.2001 00:22, blstryker(`na`)pobox.sk
To sa dozvieš v Poviedkach...
Neregistrovaný - BL Stryker, 25.9.2001 00:22, blstryker(`na`)pobox.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!