lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Strategické body krásy

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 26.9.2001
späť
Späť

Poslať
 

ZMYSELNÉ PERY
Mali by byť hladké a plné. Ale ich pokožka, citlivá na vplyv slnka, chlad a vysoké teploty, ľahko podlieha vysušeniu, šúpe sa a nakoniec nadobúda drsný vzhľad. Ústa sa na dôvažok neustále pohybujú, čo podmieňuje vznik drobných , zvislých vrásočiek. Týmto zmenám môžeme predísť dôkladným hydratovaním pier. V priebehu dňa používame špeciálne ochranné rúže s ošetrujúcimi látkami a večer, pri odličovaní, nezabúdame ani na pery a po odstránení rúžu si pery najskôr pomasírujeme a nakoniec na ne nanesieme vrstvičku mastného výživno-hydratačného krému. Pri výbere rúžov sa neriadime iba peknou farbou, ale aj výživnými vlastnosťami: kvalitný rúž by mal obsahovať zvlhčujúce látky ceramidy, regeneračné a výživné lipozómy, vitamíny A, B5, E).

PRUŽNÁ ŠIJA
Tenká a citlivá pokožka krku stráca vlahu a pružnosť rovnako rýchlo ako koža na viečkach a svalstvo hrdla má sklony k uvoľňovaniu a ochabovaniu. Najväčším spojencom jeho krásy a mladosti sú každodenné návyky, ktorých základom je rovné držanie hlavy a v žiadnom prípade nie jej smutné skláňanie. Niekoľkokrát za deň urobte jednoduchý cvik: vyťahujte krk nahor tak, akoby ste chceli narásť. Ak sa vzdáte veľkej podušky v prospech tvrdého valčeka, predídete tvorbe vrások počas spánku. Nezabúdajte, že krku patrí rovnako pozorná starostlivosť ako tvári: to znamená odličovanie, peelingy, hydratovanie, masky a krémy. Kozmetické výrobky vždy aplikujte ľahkými pohybmi zhora nadol.

HLADKÉ VIEČKA
Neobyčajne jemné okolie očí si vyžaduje neustálu starostlivosť. Musíme si uvedomiť, že na týchto miestach je pokožka najtenšia – má hrúbku sotva 0,5 mm a je obzvlášť náchylná na zničenie. V priebehu rokov sa stáva ešte tenšia a teda aj vetchejšia. Preto si niekedy už na mladých ženách môžeme všimnúť ,,vejáriky“, ktoré sa vekom prehlbujú. Okrem toho približne od štyridsiatky začínajú viečka oťažievať a mierne ovísať. Tieto zmeny môžeme zadržať, ak už od 25. roku začneme používať ľahké očné gély a neskôr ošetrujúce výrobky s intenzívnejšími účinkami. Ich úlohou je vyhládzať, vzpružovať a zvlhčovať jemnučkú pokožku okolo očí.

BEZCHYBNÝ OVÁL TVÁRE
Pribúdajúcim vekom stráca línia tváre svoju ideálnu presnosť. Črty tváre začínajú pôsobiť ťažšie, pretože pokožka stráca pružnosť, uvoľňuje sa a klesá. A tak jedného dňa s udivením zbadáme začiatok ,,druhej brady“, pretože oslabené svalstvo tváre už neudržuje tkanivo pod bradou tak efektívne a strata vlahy sa prejavuje aj zníženou elastickosťou pokožky. Už od 30. roku svojej tvári pravidelne doprajte kúru výrobkami, ktoré pokožku oživia, zlepšia jej elastickosť a povzbudia regeneráciu buniek. Dobrá je aj pravidelná gymnastika tváre.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!