lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Buďte IN, perte za studena!

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 23.8.2014
späť
Späť

Poslať
 

Objavte výhody čoraz populárnejšieho studeného prania. Podľa prieskumu spoločnosti Henkel perú dnes Slováci najčastejšie na 40°C a takmer polovica Slovákov perie na nižších teplotách (20°C až 30°C) aspoň raz za dva týždne. Praním na nižších teplotách šetríte náklady spojené s energiami, a taktiež zabránite opotrebovaniu oblečenia a púšťaniu farieb. Vyskúšajte studené pranie aj vy spolu s novinkou Persil Expert ColdZyme s nemeckou technológiou, ktorú vám prináša odborník na studené pranie – spoločnosť Henkel.

 

Odpoveď na požiadavky spotrebiteľov

 

Prieskum spoločnosti Henkel ukázal, že našinci kladú pri praní najväčší dôraz na kvalitu prášku, ktorá je dôležitá až pre 75% opýtaných. V tesnom závese sa drží správne zvolený prací program a spotreba vody a energie. Nový Persil Expert ColdZyme s nemeckou technológiou je reakciou na požiadavky spotrebiteľov. Je ideálnym pracím prostriedkom na pranie za studena. Používaním kratších pracích programov nespotrebujete toľko energie na zahriatie vody v pracom procese. Nehovoriac o tom, že zabránite opotrebúvaniu oblečenia.

 

„Asi nie všetci vedia, že približne 90% spotrebovanej energie pri praní je využité k ohrevu vody. Vďaka novému Persilu Expert ColdZyme s nemeckou technológiou už nie je nutné zvyšovať teplotu prania. Vďaka nižším teplotám sa znižuje opotrebenie oblečenia a púšťanie farieb. Navyše je pranie za studena šetrné k životnému prostrediu a vďaka úspore energie i k vašej peňaženke,“ komentuje Jana Očadlíková, manažérka marketingu divízie Pracie a čistiace prostriedky Henkel ČR a Slovensko.

 

Špeciálne enzýmy

 

Persil obohatil zloženie pracích prostriedkov za studena o aktívne enzýmy – tzv. bioaktivátory, aby bolo vyprané oblečenie dokonale čisté už pri pracom cykle nastavenom na 20 °C. Táto vysoko efektívna zmes enzýmov začína pracovať na odstránení škvŕn ihneď po naplnení práčky vodou. Persil Expert ColdZyme si tak poradí s odolnými nečistotami aj pri nízkych teplotách. Obzvlášť účinný je aj pri odstraňovaní mastných škvŕn od tuku a oleja. Navyše, vďaka postupnému uvoľňovaniu vône, zabezpečí nový Persil Expert ColdZyme vášmu šatníku dlhotrvajúci efekt sviežosti.

 

Koncentrovanejšie zloženie pracích práškov

 

Nový Persil Expert ColdZyme s nemeckou technológiou je koncentrovanejší. Pre dokonale vypranú bielizeň vám teraz postačí menšia veľkosť pracej dávky. Pri praní so sypkým pracím prostriedkom Persil Expert ColdZyme, pri stredne zašpinenej bielizni, vám namiesto pôvodných 80 g prášku postačí už iba jeho 75 g (pri použití stredne tvrdej vody).


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!