lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jesenné lásky

  Spracoval(a) : Petra
Dátum : 31.8.2011
späť
Späť

Poslať
 

Vonku pomaly preberá vládu jeseň, začína sa ochladzovať, príroda nás najprv poteší veselou pestrosťou, aby sa potom definitívne ponorila do ponurej sivosti a slnko už len kde-tu nesmelo prebleskuje cez padajúce lístie. A pretože móda sa musí prispôsobovať počasiu, tak zároveň nastáva čas, keď z našich skríň postupne miznú letné modely a uvoľňujú priestor teplejším a pohodlnejším. Značky spoločnosti New Yorker amisu a smog si pre prichádzajúcu jeseň pripravili elegantné i ležérne modely. Strihy, ktoré zdôrazňujú ženskosť, sa budú vyznačovať eleganciou a prepracovanými vzormi. Dokonalý kontrast vytvoria tmavšie zemité tóny a neprehliadnuteľné farby lesných plodov,  z materiálov bude často používaná vlna a vzorovaná pletenina. Dlhé zapínacie svetre a vesty budú základom jesenného šatníka! Túto klasiku efektne oživia kožušinové aplikácie. Hitom bude objemné pončo a šatka cez plecia – veď kedy si ich užiť lepšie než práve na jeseň? Svoj vzhľad môžete korunovať koženými nohavicami. Keď zvolíte netradičné červené, stanete sa hviezdou všade, kam prídete.

Ani páni nebudú ochudobnení o najpríjemnejší materiál chladnej sezóny – pleteninu. Svoj návrat hlásajú klasické nórske svetre v červeno-bielej kombinácii. Pohodlné džínsy opratého vzhľadu môžete skombinovať s pleteným pulóvrom v kaki alebo námorníckej modrej. Punc dokonalosti každému dodá dlhý teplučký pletený šál. Doplnky by sa mali niesť v prírodnom duchu – hitom budú prívesky v tvare sovy a prstene s hlavou jeleňa. Nakoniec nesmie chýbať sploštená čiapka v štýle 70. rokov, obuv na klinovom podpätku alebo členkové čižmy.

fishbone / fishbone sister

Bohémsky štýl

Aktuálnu jesennú kolekciu módy pre mladých značiek fishbone a fishbone sister spoločnosti od New Yorker možno charakterizovať tromi slovami: bohémska, hippie a retro. Pravá bohémka bude nosiť XXL blúzku s kvetinovou potlačou, objemné pončo, semišovú obuv na klinovom podpätku, dlhý kabát z umelej ovčej kože alebo džínsové sako. Tento štýl sa nebráni ani kombinácii materiálov a vzorov. Či už rôznym odtieňom džínsoviny, kockám a prúžkom alebo pletenine a semišu – kreativite sa medze nekladú, bohémovia nepoznajú medze! Dlhšie pulóvre sa budú nosiť so semišovými opaskami, vysoké kozačky a pulóver so strapcami treba doplniť pončom.

Džínsovina sa opäť ukazuje ako univerzálny materiál – sluší chlapcom i dievčatám a možno ju kombinovať prakticky so všetkými módnymi trendmi budúcej sezóny. Preto móda tohto roku vybrala pre pánov vypraté džínsy spolu s kockovanou bundou a veselým tričkom, pohodlnú mikinu s kapucňou a ležérny nórsky sveter.

Doplnkom vládne retro štýl – háčkovanie, ktoré zaplavilo najmä módu kabeliek. Správny hippie si nasadí teplú čapicu z umelej kožušiny alebo veselú čiapku s  brmbolcom a nedbalo sa omotá šálom.  

 

censored

Romantická a zvodná

Studený jesenný deň je ideálny na vyskúšanie romantickej a príťažlivej spodnej bielizne. Kým vrchným častiam budú dominovať tmavšie zemité tóny a výrazné farby lesných plodov, nová kolekcia spodnej bielizne značky censored spoločnosti New Yorker vás okúzli jemnou ružovou, ostrou červenou a nevinnou bielou. Nádych romantiky dodajú svetlé pastelové mašličky a lesklé materiály. Nohavičky a tangá z novej kolekcie sú vďaka príjemným materiálom i strihom veľmi pohodlné, pričom ale nestrácajú na atraktívnosti. Nevinná kvetinová potlač na tmavom podklade predstavuje hriech sama osebe. Tmavomodrý satén kombinovaný s čiernou čipkou je takou silnou ženskou zbraňou, že aj tá najchladnejšia jesenná noc sa stane horúcou!


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!