lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Iónová starostlivosť pre zdravé a krásne vlasy

  Spracoval(a) : Naďa Urbanová
Dátum : 6.8.2007
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť Panasonic predstavuje nový rad starostlivosti o vlasy. Fény Panasonic EH5571, EH5572 a EH5573 a ionizačná kulma EH1771 prinášajú nové možnosti v oblasti každodennej úpravy a tvarovania kučier a zároveň dbajú o zdravie a  prirodzenú krásu vašich vlasov.

Tajomstvo rovnováhy a pekného vzhľadu vlasov sa skrýva v správnej vlhkosti. Nové fény Panasonic produkujú záporné ióny, ktoré na seba viažu mikroskopickú vlhkosť, takže vysušeným vlasom dodávajú hydratáciu, prirodzený lesk a pôvab. Prostredníctvom unikátneho systému, ktorý umožňuje oddeliť ióny od prúdu teplého vzduchu, sa k vlasom dostáva veľké množstvo záporných iónov, ktoré pôsobia na vlasy blahodarne a účinne zabraňujú strate vlhkosti vlasov.

Záporné ióny sú veľmi citlivé na horúci vzduch a v jeho prítomnosti ľahko miznú. Fény Panasonic majú ako jediné na slovenskom trhu systém externe vedených ionizačných trysiek, ktorými prúdia záporné ióny oddelené od horúceho vzduchu. K vlasovému vláknu sa tak dostáva potrebné množstvo iónov rýchlo a účinne. Výsledkom sú hladšie, zdravé a žiarivé vlasy, ktoré držia tvar a o ktoré sa celkovo ľahšie stará.

Modely EH5572 a EH5573 majú naviac doplňujúcu funkciu „Ion Charge“ pomocou ktorej sa vlasy pri fénovaní udržujú v rovnováhe. Vlasové vlákna sa v prípade nutnosti automaticky dobíjajú kladnými iónmi, aby bola zachovaná prirodzená rovnováha a vlasy mohli po celú dobu nepretržite prijímať liečivé záporné ióny. Nové fény Panasonic sú vybavené troma úrovňami nastavenia teploty a rýchlosti. Najvyšší model EH5573 je doplnený difuzérom.

Prečo je práve obsah vlhkosti pre vlasy tak dôležitý? Správna vlhkosť dodáva vlasom pružnosť a lesk a ovplyvňuje celkovú úpravu účesu. Obsah vlhkosti v zdravom vlase sa pohybuje medzi 11% a 13%. Pri sušení vlasov či pri nízkej vlhkosti vzduchu sa nevyparuje len voda, ktorá sa nachádza na povrchu vlasu, ale aj časť vody viazanej vo vnútri. Tým klesá podiel vlhkosti vo vlase, vzniká statické napätie a vysušené vlasy strácajú pružnosť.

Pri bežnej údržbe majú vlasy v prirodzenom prostredí kladný náboj. Záporné ióny prirodzene priťahujú zo vzduchu vodu. Tento efekt nie je možné vidieť voľným okom, ide o drobné neviditeľné čiastočky pary. Tieto ióny vlas chránia a pomáhajú v ňom vlhkosť udržať. Zároveň neutralizujú nepopulárne elektrizovanie vlasov a pomáhajú udržať ich prirodzenú rovnováhu.

Tipy odborníkov
- Chcete aby vaše vlasy mali väčší objem? Tajomstvo je v správnej technike fúkania. Vlasy fúkajte proti smeru ich rastu, najlepšie v predklone.
- Najbežnejšou chybou je fúkať vlasy zblízka horúcim vzduchom.
- Pokiaľ túžite po prirodzených vlnách, použite difuzér alebo si mokré vlasy pritlačte smerom k hlave, pridržte ich a fúkajte ich stredne teplým vzduchom. Guľatou kefou sa dobre tvarujú vlny, oválnym vyrovnáte dlhé vlasy.

Ionizačná kulma na vlasy EH1771
Premýšľate o tom, ako si upraviť vlasy pre slávnostnú príležitosť a nemáte čas navštíviť svojho kaderníka alebo si len potrebujete ráno rýchlo upraviť ofinu? Chcete, aby váš účes vyzeral skvele po celý deň, ale zároveň si prajete udržať vlasy zdravé a prirodzene krásne? Panasonic má pre vás riešenie – novú ionizačnú kulmu na vlasy EH1771.

Kulmovacia technika Panasonic je k vlasom veľmi šetrná a obmedzuje trenie až o polovicu v porovnaní s bežnými kulmami. Špeciálna zahrievacia technológia Panasonic reguluje teplotu, vedie ju rovnomerne po celej dĺžke kulmy a pomáha tak vytvoriť pravidelné a prirodzené vlny. Rýchle zahriatie a možnosť nastavenia dvojitej intenzity ponúka ženám veľké množstvo variácií a možností úpravy vlasov a zaručuje dlhotrvajúci efekt. Unikátny systém oddeleného vedenia iónov chráni vaše vlasy a dodáva im potrebnú vlhkosť.

Tipy odborníkov
- Uchopte kulmou koniec vlasov a zovrite ich časťou kulmy, ktorá vlasy drží, smerom dovnútra.
- Rolujte vlasy kulmou smerom von, tak aby vlasy boli rovnomerne rozmiestnené po celej dĺžke špirály.
- Stlačte koniec vlasov tak, aby časť kulmy, ktorá vlasy drží bola otočená smerom von a točte kulmou dovnútra.
- Pre dokonalý konečný efekt točte vlny striedavo smerom von i dnu. 

Čo ste možno o vlasoch nevedeli
- Človek má na hlave bežne zhruba 100 až 150 tisíc vlasových vlákien. Blondíny sa vyznačujú väčším množstvom vlákien než tmavovlásky či ryšavé.
- Zdravý vlas má vlhkosť medzi 11 a 13 %. Práve v správnej vlhkosti sa skrýva tajomstvo krásy vašich vlasov.
- Pokiaľ je vlas zdravý, dokáže sa prispôsobiť aj teplotám okolo 140 °C (ale len na krátku dobu).
- Vlasové vlákno vyrastie v priemere 1 cm za mesiac.
- Zdravý vlas má životnosť približne 3 až 5 rokov u mužov a 4 až 6 rokov u žien.
- pH vlasu sa pohybuje od 4,5 do 5,5.
-Jeden vlas je silný 0,02 – 0,04 mm, takže na jeden milimeter štvorcový sa vojde 20 až 50 vlasov.
- Vlasy rastú rýchlejšie na jar a v lete ako na jeseň a v zime.
- Vlasy Afričanov rastú pomalšie a sú lámavejšie ako vlasy Európanov. Vlasy Aziatov rastú najrýchlejšie a sú najpružnejšie.
- Deti strácajú v priemere 90 vlasov denne, v dospelosti sa tento počet zvýši až na 120.
- Vlasy a chlpy sa nachádzajú na 95 % plochy našej kože.
- Pokiaľ je vlas raz poškodený, už sa nikdy celkom neuzdraví. Kompletné ozdravenie vlasov teda trvá 4 až 6 rokov u žien a 3 až 5 rokov u mužov. 

Doporučená maloobchodná cena EH5571 je 1 190,- Sk s DPH, u EH5572 je 1 290,- Sk a u EH5573 je 1 490,- Sk. Kulma na vlasy EH1771 je na trhu dostupná od júla 2007, doporučená maloobchodná cena je 990,- Sk vrátane DPH.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!