lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
KOZMETIKA RIVAGE AJ PRE TEENAGEROV

  Spracoval(a) : Miriam Kuhlová
Dátum : 24.8.2006
späť
Späť

Poslať
 

Stres, zlá životospráva a nesprávna starostlivosť o pleť sa podpíšu aj na mladej pokožke. Práve na pokožke teenagerov sa zreteľne ukáže neprimerané a nevhodné ošetrovanie. Pleť sa upcháva, má rozšírené póry, vytvárajú sa nepekné pupienky a vyrážky.

Prinášame niekoľko krokov, ako s týmito prejavmi účinne bojovať a ako im predchádzať:

1. O pleť sa musíme pravidelne starať a vhodne ju ošetrovať. Ráno a večer ju musíme očistiť od nečistôt, ktoré nám môžu upchať póry. Súčasne je potrebné zamerať sa na výrobky, ktoré pleť nadmerne nevysušia. Vyskúšajte  čistiacu pleťovú vodu RIVAGE, ktorá je neuveriteľne ľahká, jemne čistí pokožku a zároveň udržuje jej prirodzenú vlhkosť. Pleť tak zanechá žiarivú a sviežu.

2. Pred nočným čistením by sme sa mali odlíčiť, aby sme odstránili všetky nečistoty, ktoré sa nazhromaždili na pokožke počas celého dňa. Použite odličovacie mlieko RIVAGE so pšeničnými bioproteínmi. Pšeničný bioproteín je prírodný čistiaci prvok, ktorý vytvára jemnú penu. Šetrne a rýchlo odstráni všetky nečistoty aj make up. Pleť perfektne čistí a vyživuje. Súčasne nenarušuje prirodzenú rovnováhu vlhkosti pokožky.

3. Ak vás trápia zväčšené póry, doporučujeme použiť minerálne pleťové tonikum RIVAGE bez alkoholu. Tonikum obsahuje špeciálnu formulu - minerály z Mŕtveho mora, vitamín B5 a rôzne rastlinné extrakty ako fenikel, mätu, imelo, harmanček, ružu a iné. Tieto prírodné aktívne zložky sťahujú póry, odstraňujú nečistoty, regenerujú pleť a zanechávajú ju hydratovanú a sviežu.

4. Pre zástancov obyčajných mydiel radíme zamerať sa na mydlá na báze minerálov. Obsahujú minerálne zložky, ktoré pôsobia veľmi šetrne na pokožku a súčasne ju vyživujú. Poobzerajte sa napríklad po prírodnom mydle RIVAGE. Je obohatené o olivový olej a vitamín E, vďaka čomu vyživuje pokožku a zároveň jej poskytuje ochranu pred poškodzujúcimi environmentálnymi vplyvmi. Zanecháva ju maximálne hladkú a čistú. Okrem aktívnych prírodných zložiek obsahuje extrakty z Aloe Vera a minerály z Mŕtveho mora, ktoré pokožku omladzujú a zanechávajú ju jemnú a sviežu.

Druhou možnosťou je exfoliačné mydlo RIVAGE s jemným exfoliačným a zvlhčujúcim účinkom. Toto mydlo je kombináciou prírodných aktívnych zložiek, ktoré zabezpečujú maximálny účinok pre pokožku. Granule zo škrupín vlašského orecha sa používajú na odstránenie odumretých buniek a zjemňujú povrch pokožky, zatiaľ čo minerály z Mŕtveho mora prenikajú do hlbších vrstiev a pokožku oživujú. Zvlhčujúce prvky  - napríklad palmový olej - uzamykajú vlhkosť a poskytujú pokožke ochranu, ktorú potrebuje.

Ďalším variantom je čierne mydlo RIVAGE so špeciálnou formulou, ktoré pleť dôkladne čistí,  zásobuje ju minerálmi z Mŕtveho mora a udržuje vyvážené pH pre maximálny účinok. Čisté čierne bahno z Mŕtveho mora je kombinované s prírodným palmovým olejom na odstránenie nečistôt bez narušenia rovnováhy vlhkosti pokožky.

5. Na dodanie výživných látok a očistenie pokožky je výhodné občas použiť šetriace bahenné masky, ktoré majú hĺbkový penetračný a exfoliačný účinok. Za pozornosť určite stojí pleťová bahenná maska RIVAGE    s bahnom z Mŕtveho mora. Táto špeciálna maska je vytvorená podľa prírodného receptu z minerálov, bylín a slaného čierneho bahna. Absorbuje nadbytočnú mastnotu, dokonale odstráni odumreté bunky a nečistoty pleti.

6. Ak máte mastnú pleť a nepoužívate výživný krém, nerobíte dobre. Aj mastná alebo problematická pokožka si zaslúži pravidelnú opateru. Nepoužívajte však príliš mastné, “hutné” krémy, ktoré by pokožku upchali. Radšej sa zamerajte na ľahké nemastné krémy, ktoré pokožke dodajú potrebnú vlhkosť a súčasne jej zaručia potrebnú elasticitu. Jedným z takýchto krémov je aj denný krém RIVAGE na mastnú pleť, ktorý pomáha zlepšiť vlastnosti povrchu pokožky a súčasne jej poskytuje dokonalú ochranu.

7. Pravidelne z pleti odstraňujte odumreté bunky peelingom. Neodporúčame peelingy, ktoré obsahujú príliš veľké častice. Mohli by ste pokožku skôr podráždiť, čo pri problematickej pleti nie je práve najideálnejšie. Skúste radšej peelingový krém s mikrogranulami – napríklad exfoliačný pleťový peeling RIVAGE s mikrogranulami zo škrupín vlašského orecha. Tento jedinečný peelingový krém, v ktorom je obsiahnutý aj čistý olivový olej, avokádový olej a minerály z Mŕtveho mora, dokonale uvoľní póry, jemne odstráni odumreté bunky a pokožku vynikajúco zvlhčí.

8. Na zamaskovanie vriedkov nepoužívajte príliš mastné korektory a make-upy. Dôležité je, aby make-up póry neupchával a pokožka mohla voľne dýchať. Siahnite po make-upoch, ktoré obsahujú zložky absorbujúce nadmerný kožný maz a navyše vašu pokožku aj účinne zmatnia. Takýmto make-upom je napríklad make-up RIVAGE, ktorý pomáha redukovať nedokonalosti pleti a zároveň dodáva pokožke hladkosť. Poskytuje príjemný pocit sviežosti a pleť súčasne rozjasňuje. Nezabudnite si vybrať farbu make-upu hodiacu sa vašej pokožke.


Diskusia k článku:

a co dieta j. olivera, su tam nejake recepty na pokozku ?
Neregistrovaný - julia, 24.8.2006 02:08, nick(`na`)rabzadar.rogers.com
a kolko to stoji?
Neregistrovaný - haepi, 29.8.2006 10:18,
preco nikdy neuvadzate cenu asi velmi odpudzujuca ze
Neregistrovaný - asdf, 12.9.2006 15:02
s tymi komentarmi na cenu suhlasim ja som skusila vsetky mozne pripravky aj vsetky mozne doktorky ktore mi urobili vsetky mozne vysetrenia a predpisali vsetko mozne a NIC nepomohlo. Uz som pomaly majster slovenska v maskovani
Neregistrovaný - raven, 30.10.2006 17:06
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!