lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Domáce lasagne

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 13.8.2002
späť
Späť

Poslať
 

Cesto : 100 g hladkej múky, 1 vajíčko, 1 lyžica oleja, (trocha šafránu, alebo curcumy kvôli farbe)
Plnka: 250 g miešaného mletého mäsa, 4 lyžice nastrúhaného parmezánu, 200 g syra mozarella, 1 konzerva olúpaných paradajok, 250 ml bešamelovej omáčky, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 4 lyžice olivového oleja, 1 lyžicu múky, čajová lyžička nasekanej bazalky, trocha vegety, čajová lyžička nasekaného oregana, mleté čierne korenie, lyžica soli.

Z múky, vajíčka, oleja a korenia si pripravíme hladké cesto.  Cesto natenko vyvľkáme, nakrájame ho  na veľké štvorce a necháme schnúť asi 30 minút./Môžeme si ho pripraviť aj do zásoby./ Potom ho varíme v slanej vode cca 5 minút. Olej rozpálime na panvici, pridáme mleté mäso, nadrobno nakrájanú cibuľu, cesnak rozotrený so soľou a opražíme. Zaprášime múkou, pridáme paradajky, osolíme a ochutíme mletým čiernym korením, vegetou a nasekanými bylinkami. Do nákypovej formy po vrstvách ukladáme štvorce cesta, mäsovú zmes a bešamelovú omáčku, prikryjeme syrom a zapečieme.


Diskusia k článku:

no...lazane su fakt dobre
Neregistrovaný - , 21.1.2007 11:22
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!