lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kurz dokonalej manželky 6

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 22.8.2000
späť
Späť

Poslať
 


Kurz dokonalej manželky sme mali vlastne začať tým, ako si udržať muža. Dokonalá manželka totiž vie, že osud manželstva je hlavne v jej rukách a preto vedome pracuje na jeho udržaní.
Dokonca sa bez ujmy na psychickom zdraví vyrovná aj s poslednou ranou pod pás, ktorú nám dali americkí vedci. Genetik Dean Hamer tvrdí, že muži sa nedopúšťajú nevery z rozmaru, ale že na príčine sú ich gény. Proste to robia, lebo musia. A ženy to ťažko chápu preto, lebo rozdiely v myslení žien a mužov sú väčšie, ako sa doteraz predpokladalo. Najhoršie na tom celom je, že to tí vedci myslia vážne. Dokonca tvrdia, že ženy sa dopúšťajú nevery, keď sú nespokojné. Muži naopak, keď sú spokojní. Do problému sa zastarali aj etnológovia. Pripomínajú, že viac ako tisíc kultúr vo svete uznávalo mnohoženstvo. Tieto teórie potvrdzuje aj chémia. Kým u mužov počas obdobia zamilovanosti stúpa v tele hladina fenyletylamínov,/ čo sú telieska, ktoré spôsobujú vzrušenie / a po pol roku pomaly klesá, u žien sa dlho udržuje na rovnakej úrovni. A tak nevera vlastne mužom zaisťuje, aby ich vzrušenie bolo dostatočné. Keď nemá dostatok vzruchov, túži si ich opäť zabezpečiť. Jednoducho, tak funguje jeho organizmus. Muž je cicavec a samce v jeho rode, potrebujú pre život styk s mnohými samicami. A psychológovia dodávajú, že nevera vôbec neznamená, že muž svoju manželku nemiluje, alebo že sa ju chystá opustiť. Slušný manžel by sa však mal vždy riadiť heslom, čo oči nevidia, srdce nebolí.

Ak ste aj po tomto zistení ochotná budovať a upevňovať manželstvo, prečítajte si rady profesora Jeffryho Larsona z univerzity Brighama Younga, ktorý svoje závery postavil na 60 ročnom výskume rodinných vzťahov. Za ten čas dospel k 15 zásadám, ktoré zaručujú šťastné manželstvo. Kto si ich prečíta / a súhlasí s nimi/ skôr ako mu svadobné zvony zazvonia, má 99 percentnú nádej na šťastné manželstvo, s každým nesúhlasom toto percento výrazne klesá. Kto si ich číta až keď je v chomúte, má ich pochopením výraznú šancu prežiť šťastné manželstvo.

1.Byť vydatá je pre mňa najdôležitejšou vecou na svete.
2.Uznávam, že matky sú od prírody lepšie vybavené na výchovu a opateru detí.
3.Manželia nemusia mať rovnakého koníčka
4.Spokojnosť v pohlavnom styku, je základ dobrého manželstva
5.O prípadných manželských problémoch sa môžeme radiť so širšou rodinou
6.Šťastie si za peniaze nekúpiš, ale dostatok peňazí pomáha ku spokojnosti
7.Deti majú prísť až vtedy, keď sú ostatné zásadné otázky vyriešené
8.Manželský vzťah je nevypočítateľná vec
9.Ak sa pohádame, je normálne sa chvíľu hnevať
10.Čas je veľký pomocník pri riešení problémov v manželstve
11. Je dôležité mať spoločných priateľov, alebo mať rád partnerových priateľov
12. Rodine treba dopriať veľa pekného a preto sa treba starať o nové zážitky
13. Je jedno, kto v rodine zarába viac peňazí
14. Kým niečo veľké kúpime, musíme sa o tom poradiť a dobre si to premyslieť
15. Na manželstvo si treba zvyknúť, treba sa v ňom usalašiť. Práve táto posledná zásada, má niekoľko podzásad, ktoré treba dodržať pre príjemné usalašenie sa v párovom živote a pre jeho udržanie.
16. Dbajte na správne oblečenie. Opýtajte sa jeden druhého, či sa navzájom páčite. Je zbytočné kaziť si náladu len preto, že partner má na sebe niečo, čo vám lezie na nervy. To isté platí o účese a o voňavkách. Nezabudnite, že ženy a muži majú rozdielny vkus a že móde velia zväčša homosexuáli, čo nás ženy, ale aj našich mužov, môže pomýliť. Možno preto majú modelky skôr postavy chlapov ako žien.
17.Ak vás manžel požiada, aby ste si kúpili čiernu čipkovú bielizeň alebo červenú nočnú košieľku, splňte mu želanie. Aspoň to nepôjde hľadať inde. A nezabudnite, že to máte na sebe preto, aby to mohol vyzliecť. Občas by ste mu mohli to vyzliekanie dopriať alebo mu ho spestriť.
18. Neverte, že neexistuje ženská sexuálna fantázia. Buďte k sebe úprimná a priznajte sa, že by ste to chceli občas po svojom. Pripravte situáciou a uvidíte, že to manžel ocení. Nebuďte stále rovnaká buchta, ktorá vždy v rovnakom čase, s rovnako lesklou tvárou od nočného krému a v starej nočnej košeli, vlieza do postele a rovnako bez fantázie prežíva milovanie.
19.Uvedomte si, že sex je v živote muža veľmi dôležitý a tak sa netvárte, že všetko, čo bude nasledovať už poznáte. Napokon, ani vášmu telu trocha gymnastiky neuškodí, aspoň budete vo forme, aby ste mohli svojho miláčika trocha maznať a obskakovať. Muži to milujú. Keď im umyjete chrbátik, poškrabkáte za uškami a prefénujete šticu, odmenia sa vám svojím výkonom. Kedy si oddýchnete vy a kto vás poškrabká? To necháme na vašu fantáziu. Keď sa budete pekne snažiť, možno manžel..
20. Nezabudnite, že metóda cukru a biča v manželstve zaháňa nudu.
21.Nezavaľte ho hneď po príchode domov starosťami, ale hlavne mu ich nerozprávajte v posteli. Keby váš manžel navrhol pustiť si porno, nezamietnite to skôr, ako zistíte, či vás to tiež nezaujme. Na jemné odmietnutie je vždy dosť času. Pri odmietaní manželových želaní, nezabudnite, že veci potrebujete mať pod kontrolou. Iba tak môžete neustále zveľaďovať váš vzťah.
22.Keď ste presvedčená o tom, že by ste nemohli večer byť milá a ústretová, zájdite si, namiesto odmietnutia, ku kamarátke alebo k rodičom. Stanete sa tak vzácnejšou a jeho túžba sa zväčší. Okrem toho, sa vyhnete hádke, alebo zlej nálade.
23.A hlavne nezabúdajte, že láska ide cez žalúdok. Varte jeho obľúbené jedlá a domácnosť udržujte v čistote. Neverte, že láska všetko prekoná, k šťastnému manželstvu treba aj trocha ženskej rafinovanosti. To neznamená, že by ste mali zabúdať na seba a na svoje potreby, len s nimi nezaťažujte manžela. Ak máte deti, zariaďte si to tak, aby ste sa ich aspoň na jeden týždeň v roku zbavili. Radia to talianski psychológovia a som presvedčená, že majú pravdu. Ak vás už sama predstava tohto týždňa potešila, to neznamená, že ste krkavčia matka. To znamená len toľko, že ste dokonalá manželka, alebo sa aspoň snažíte byť.




Diskusia k článku:

MG !! toto je určite šokujúce a pravé Testiomium, len pred pár mesiacmi som navštívil fórum tu na internete 16. marca 2020 a videl som úžasné svedectvo mocného a veľkého dr. zvaného dr allam..na fóre nikdy verte tomu, pretože som nikdy predtým nepočul alebo neklonil o mágii, skôr ako by ma duša nemohla ovplyvňovať magickým kúzlom, až kým mi to Dr. ALLAM neurobil a nepriviedol môjho manžela späť ku mne, neobnovil moje manželstvo, ktoré malo bolesti 4 roky dozadu ... priniesol mi domov šťastie len na 48 hodín, práve keď som si to prečítal na internete ... bol som skutočne ohromený a šokovaný, keď môj manžel pokľakol a prosil ma o odpustenie, aby ma už nikdy nežil .. Som naozaj bez vyjadrenia a neviem, ako veľmi by som mu chcel poďakovať za jeho skvelú prácu ... si skutočne BOH poslaný do sveta a celá moja rodina ďakuje .. Tu je jeho e-mail, ak máte problémy s vami manželstvo ... EMAIL..dralahalah @ gmail.com whatsap alebo volajte +23480115720823
Neregistrovaný - harrita, 7.10.2020 16:20, harri12(`na`)gmail.com
Keď som bola v šiestom mesiaci tehotenstva s druhým dieťaťom, rozviedla som sa s manželom. Boli sme manželia iba krátko a narodilo sa nám ďalšie dieťa, ktoré malo 2 roky. Nonstop sme sa hádali a hádali odo dňa počatia nášho prvého dieťaťa, už od neho neexistovala láska ani dôvera, a tak sa rozviedol. A po všetky tie časy som vyskúšal všetky možné spôsoby, ako ho získať späť, vyskúšal som aj rôznych kúzelníkov z iných krajín, ale žiadny z nich mi HENK HARRYho nemohol vrátiť. Bol to iba DR ALASHIRA, ktorý mi zaručil urgentný 24 Návrat domov a ubezpečuje ma, že môj manžel bude so mnou pred 24 hodinami. Píšem vám, aby som vám poďakoval a vyjadril hlbokú vďačnosť za to, že ste dodržali svoje sľuby a že ste využili svoje nadané a veľké sily na to, aby ste môjho manžela priviedli domov ku mne. Bola som nadšená, keď som vedela, že sa špecializujete na znovuzjednotenie Milencov. Nikdy v živote som si nemyslel, že napíšem, aby som sa niekomu poďakoval za to, že vniesol do môjho manželstva kúzlo lásky, ale tento deň nastal! Nikdy v živote som nebol šťastný a mám pocit, že všetky moje sny sa mi teraz splnili. Ďakujem, DR ALASHIRA za to, že mi pomáhal v najhorších obdobiach môjho života, že som taký veľký kúzelník kúziel a že si mi dal kúzlo lásky, ktoré mi prinieslo toľko radosti. Ak pochybujete o jeho schopnostiach, verte mi. Mali by ste riskovať. pracuje spôsobom, aký ste si nikdy nedokázali predstaviť e-mail dr.alashirao1@gmail.com, WhatsApp +2348034395438 ďakujem pane.
Neregistrovaný - davida hennerbert, 7.10.2020 16:22, henner(`na`)gmail.com
JE PRAVDA, ŽE MNOHO SPELLOVÝCH KASTELOV JE NEPRAVDIVÝCH, TOTO JE JEDINÝ KUCHYNSKÝ KASTEL, KTORÝ MOHOL NAVRÁTIŤ MOJI DARČEKOVÝ SPÄŤ MNE .. PO MNOHOM KASTELI ZBIERAL MOJE PENIAZE, PROSÍM PRIATEĽ KONTAKT DR ALASHIRA .. JE VEĽKÝM MUŽOM, PRE VIAC INFORMÁCIÍ KONTAKT E-MAIL dr.alashirao1@gmail.com whatsapp +2348034395438.
Neregistrovaný - henk, 7.10.2020 16:23, henner(`na`)gmail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!