lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nájdi si svoj štýl

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 4.7.2000
späť
Späť

Poslať
 

Štýl skutočnej dámy dotvárajú drahé a pohodlné topánky a upravený účes. Ak máte možnosť cestovať, alebo častejšie sledujete zahraničné televízne programy, určite ste si všimli, že oblečenie u nás na Slovensku je často kvalitnejšie, modernejšie a štýlovejšie ako u našich zahraničných kolegýň, kde je bežné nakupovať neaktuálne, ale univerzálne oblečenie vo výpredajoch. Napriek tomu, vyzeráme v našom najmodernejšom oblečení menej exluzívne. Som presvedčená, že je to vo vlasoch. Kým dobrý strih, farba a vždy upravené vlasy, sú vo vyspelých krajinách samozrejmosťou, u nás sú skôr výnimkou. Dokonca aj v plesovej sezóne sa mnohé dámy spoľahnú viac na trblietavé laky a umyté vlasy, ako na štýlový účes. Nevraviac o lete, kedy sa vlasy udržujú ťažšie. Ale vráťme sa k tvorbe osobitého štýlu, do ktorého rozhodne patrí aj šatník.. V podstate sa dajú ženy rozdeliť do piatich skupín, podľa toho, čo rady nosia.
1. Manažérsky štýl- nech už pracujete kdekoľvek, ak obľubujete kostýmy a blúzky, ste jednoducho manažérsky typ. Nemali by ste sa preto spreneveriť svojmu štýlu a zrazu začať nosiť priesvitné volánikové šaty, alebo džínsy a tričko. Napriek tomu, že je tento rok romantická móda, nevzdávajte sa svojho obľúbeného oblečenia. Stačí, ak bude váš kostým v inej ako klasickej čiernej, sivej, béžovej alebo hnedej farbe. Na toto leto zvoľte radšej, ak ste konzervatívna, bielu , ak máte chuť experimentovať viacfarebnú kreáciu trebárs s bodkami alebo s malými kvetmi. Aj klasický tmavomodrý kostým, ktorý doplníte iba volánikom na spodku úzkej sukne, je veľmi aktuálny. Veľmi romanticky a štýlovo pôsobí aj striedanie priesvitnej a nepriesvitnej látky na klasickom kostýme. Niekedy stačí, ak si na vlaňajšom veľmi kvalitnom nohavicovom kostýme, dáte rozstrihnúť nohavice až po koleno a a tento rázporok dáte olemovať lesklou látkou tej iste farby akej je kostým. Možno stačí iba skrátiť sukňu, ak máte pekné nohy, alebo ozdobiť hruď, ak sa nemáte čím chváliť. Nezabudnite, že rovným sakám s vypchávkami už naozaj odzvonilo. Heslom tvorby aj pri kostýmoch je ženskosť, ženskosť, ženskosť.
2. Štýl- romantička- fascinujú vás kvety, hodváb, šifón, široké sukne a úzke živôtiky? Je to jasné. Ste rodená romantička a toto leto sa môžete vyšantiť do vôle. Nič z toho, čo sa vám tak veľmi páči, nie je zakázané. Nosia sa volániky všetkých druhov a veľkostí, korzety – od ručne vyšívaných, po tie kosticové od prababičky, vrstvy mušelínových látok vejúcich vo vetre, šatky, sieťky vo vlasoch, kvetinové záhony vo vlasoch, pierka a korálky všade, kde sa vám zažiada. Jedinou prekážkou vašej fantázii, musí byť vaša postava. Všetko je v poriadku, ak si nedáte kvetinový záhon cez prsia, ak by ste mohli pokojne konkurovať ktorejkoľvek silikónovej kráske, volániky cez boky ak sa pod vami pokojne stratí štandardná stolička, pierka do vlasov, ak ste prekročili štyridsiatku a malú vyšívanú kabelku, do ruky, ktorá by mohla pokojne patriť Fibingerovej. Nezabudnite, že najmä v romantickej móde platí, že menej je často viac. Niečo nie je v poriadku, keď vám začnú priateľky rozprávať, že vaše šaty sú v skutku ojedinelé, alebo keď ste minuli na letné šaty viac ako desať metrov látky.

Pokračovanie nabudúce...

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!