lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Trendy 3

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 19.7.2000
späť
Späť

Poslať
 

Je ”in” vlastniť Elizabeth Taylorovú priamo od Mattela.Táto hračkárska firma prichádza na trh so sériou bábik venovanou filmovým úlohám slávnej hollywoodskej herečky Elizabeth Taylorovej. Kleopatra, ktorá sa dostala na pulty hračkárstiev ako prvá, síce už vyšla z módy, ale nevyhadzujte ju radšej. O chvíľu bude mať zberateľskú hodnotu.

Extra „in“ je dať si naklonovať mačku alebo bengálskeho tigra. V Japonsku sa to nosí. Japonskí vedci chcú po prvý raz v histórii génovej techniky týmto spôsobom zachrániť ohrozené druhy mačkovitých šeliem. Vedci odobrali mŕtvej mačke kožnú bunku a implantovali ju do vajíčka s odstráneným jadrom. Po šiestich dňoch delenia, dospela bunka do embryonálneho štádia a čaká ju implantácia do maternice mačky. Dúfajme, že raz bude „in“ aj naklonovaný manžel, aspoň nebudeme ľutovať, že sme sa nevydali za Pištu Hufnágela. Napokon ho budeme mať doma všetky.

Je ”in” zúčastniť sa súťaže ” Ktorá sa chce vydať za milionára?” Jednej zdravotnej sestra sa to podarilo, ale osud jej prichystal hrozné prekvapenia. Dokonca ju poľutoval aj sám veľký moderátor Larry King. Darva Congerová, ktorá sa vydala vďaka tejto relácii za multimilionára, dostala v práci výpoveď. Congerová, bola z tej správy taká rozrušená, že odmietla miliónové ponuky rôznych médií, aby im vyrozprávala svoj životný príbeh. U nás prídete o prácu, aj keď sa vôbec nevydáte, ale to skutočne nie je „in“

Posledným výkrikom módy sú muži na materskej dovolenke. Chystá sa na ňu Dawid Bowie aj Michael Douglas ml., užil si ju fínsky premiér Paavo Lipponen. Vyhol sa jej napokon britský premiér Blair. Možno na ňu nenastúpil preto, že vo svete nie je materská dovolenka mužov platená. To iba na Slovensku je zrovnoprávnená s materskou dovolenkou žien. Zaujímavé je, že Slováci sa na ňu nehrnú.

„Out „ je pichať nožom do uhoriek, ktoré dávame kvasiť. „Out“ je nosiť na dovolenke papučky s labutienkou. „ Out „ je držať neustále novú diétu a pritom tlstnúť. „ Out“ je veriť, že vaša žena bude iná ako je jej matka. „ Out „ je veriť politikom, ktorí hovoria pravdu a nič iba pravdu. „Out „ je chváliť sa, že ideme na dovolenku do Talianska a skočiť niekde na chate u príbuzných. Naopak „in“ je povedať, že ideme len sem za roh, ku krstnej mame a skončiť na Havajských ostrovoch. „Out“ je myslieť si , že vysoká škola chráni pred blbosťou. „Out“ je, mať jediné hodinky na všetky príležitosti , aj keby boli zo zlata a vykladané briliantmi.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!