lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pani móda

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 6.7.2000
späť
Späť

Poslať
 

Vrece, ani rybárska sieť však neposlúžia ako riešenie. Vsaďte radšej na jemnučké oblečenie z transparentných materiálov a odhaľujte všetko čo máte pekné. Dôležité je, hrať sa s materiálmi a farbami. Niekoľko vrstiev priesvitného oblečenia vo všetkých odtieňoch modrej, červenej, žltej či fialkastej, dokáže skutočné zázraky. Pri ich nakupovaní si treba spomenúť na slová Marilyn Monroeovej, že dôležité je vedieť rafinovane zahaľovať nedokonalé a odhaľovať krásne časti svojho tela. Pod priesvitné paleto si napríklad môžete obliecť polopriesvitné tričko a celý vzhľad doplniť kratučkou sukničkou vo farbe trička. Alebo si vyberte dlhé priesvitné šaty, s rafinovaným vzorom, ktorý je vtkaným iba na tých najchúlostivejších miestach. Mimoriadne pôsobivé / nie však praktické/ sú aj kabelky, náramky, topánky či šatky z priehľadných materiálov. Keďže všetko ostáva odhalené, zvýšte svoje nároky na obsah kabelky, topánok a na spodnú bielizeň. Nezabudnite, že viditeľné budú kontúry nohavičiek a priesvitná látka často ešte zdôrazní tvar a vzor vašej podprsenky. Vyberte si preto kvalitnú spodnú bielizeň vo farbách šiat z vášho šatníka. Ak máte rady obtiahnuté oblečenie spodná bielizeň by mala byť jednoduchá, hladká. V prípade, že máte pekný zadoček vyskúšajte nohavičky typu Tanga. Pokiaľ sa okolo vášho tela vznášajú ľahučké, vzdušné materiály, môžete si dovoliť čipkovanú či inak zdobenú spodnú bielizeň.
Ak vás desí predstava, že by ste mali vyjsť na ulicu “skoro nahá", vsaďte na rifľovinu. Modrý Denim žne úspechy od čias putovania prisťahovalcov na americký "divoký západ". Tento rok však so starými džínami nevystačíte. Ich look je omnoho vyparádenejší. Korálky, výšivky, vzory vytvorené dierkovaním, ručné maľby... Fantázii sa medze nekladú. Nielen pri denime, ale všeobecne. Bujná fantázia vkročila do všetkých odvetví odevného priemyslu. Maľované, vyšívané, dierkované a inak zdobené môžete mať aj topánky, kabelky, šperky, tričká, topy, košele, bundy, nohavice, sukne, šaty. Móda, z materiálu určeného pôvodne pre kovbojov, je dokonca taká rafinovaná, že sa nevyhla ani spoločenským odevom. Modrou džínovinou , zväčša v tom najbledšom odtieni, sa to hemžilo na viacerých podujatiach svetového šoubiznisu.

Pokračovanie nabudúce...

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!