lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Baby Direkt ponúka inovatívne výrobky od spoločnosti CAM – tradičného výrobcu produktov pre deti, ktoré ušetria čas

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 16.6.2014
späť
Späť

Poslať
 

 

Moderná doba je uponáhľaná a cestovanie autom sa stalo nutnosťou. Nie každému ostáva dostatok času na plnenie všetkých svojich plánov. Rodičia sú limitovaní nielen výchovou potomka, ale aj zníženým komfortom s tým spojeným. Žiadajú preto riešenia, ktoré vo výsledku šetria čas aj peniaze. Zastarané detské výrobky nekvalitného spracovania so sebou nesú riziko nekompatibility a zníženého pohodlia detí. Moderný rodiť už prichádza na to, že sa vyplýva do svojho potomka investovať kúpou kvalitných moderných výrobkov od firiem, ktoré využívajú svoje dlhoročné skúsenosti a ponúkajú inovatívne produkty, ktoré vo všetkých smeroch uľahčujú život rodičom aj deťom. Spoločnosť Baby Direkt s.r.o. prináša na trh rokmi overené, bezpečné a kvalitné výrobky tradičnej talianskej firmy CAM, ktorej sortiment je šitý deťom na mieru.

 

„Naša firma ponúka okrem iného aj najnovšie výrobky, ktoré uľahčujú starostlivosť rodičov o tých najmenších,“ hovorí Lukáš Fiala, manažér nákupu spoločnosti Baby Direkt, s.r.o., výhradného distribútora značky CAM v Českej republike a na Slovensku. „Pri konečnom výbere sa spoliehame na zavedené značky akou je napríklad aj spoločnosť CAM, ktorá pri vývoji a výrobe dbá na bezpečnosť detí, kvalitné spracovanie výrobkov a ich jednoduché využitie v praxi. Práve možnosť zefektívnenia činností, ktoré sú pri starostlivosti o dieťa nevyhnutné, sa stáva pri výbere tovaru zásadnou,“ dodáva Lukáš Fiala.

 

Pôvodne rodinná firmy CAM pochádza z Talianska a svoje produkty vyrába od roku 1969. Vďaka nasadeniu a obetavosti tvorcov sa veľmi rýchlo stala jednou z najvýznamnejších spoločností, ktoré podnikajú v detskom sektore. Kontinuálny výskum, stále dokonalejšie technológie, maximálna bezpečnosť a kvalita, sú vo výsledku nenahraditeľnými zložkami, ovplyvňujúcimi jedinečnosť a bezpečnosť produktov, ktoré sú deťom šité na mieru. CAM vyrába detské autosedačky, kombinované i športové kočíky, jedálenské stoličky, kúpacie vaničky, prebaľovacie pulty a podložky, ohrádky a v neposlednej rade aj cestové postieľky. Ich výrobky sa predávajú po celom svete. Spĺňajú najprísnejšie normy a sú certifikované a schválené Európskou úniou. Budúce matky a mamičky s deťmi si výrobky so značkou CAM obľúbili pre ich mnohostranné použitie a intuitívne ovládanie.

 

CAM Cortina X3Tris 2014 je nový, moderný trojkolesový kočík s jedinečným riešením každého detailu a možnosťou viacúčelového využitia. Kvalitný hliníkový rám podvozku je osadený troma nafukovacími kolesami, ktoré je možné pri zložení celej konštrukcie veľmi jednoducho odmontovať. Univerzálny „Quicky“ systém a „VIA VAI“ systém umožňuje k podvozku pripevniť nielen hlbokú korbu s nánožníkom, ale aj športovú sedačku s nánožníkom a autosedačku, ktoré sú súčasťou vybavenia.

 

CAM Pulsar 2014 je nadčasový štvorkolesový kočík s originálnym dizajnom. Vďaka systémom „Quicky“ a „VIA VAI Reverse“ ponúka možnosť pripojiť k podvozku nielen hlbokú korbu, ale aj športový sedák a autosedačku, ktorá nechýba ani vo vybavení. Je možné využiť aj multifunkčnú pláštenku a prebaľovaciu tašku. Devízou kočíka je možnosť veľmi jednoduchého ovládania jednou rukou, ktorou je tak možné opierku chrbtu nastaviť do troch polôh, pričom sa zároveň automaticky nastavuje opierka nôh. Nafukovacie kolesá umožňujú jednoduchý prejazd akýmkoľvek terénom. Predné kolieska majú možnosť aretácie. Jednoduché je zabrzdenie kočíka i zloženie do kompaktných rozmerov.

 

CAM Gironanna 2014 je tzv. hojdacie ležadlo s moderným dizajnom, ktorého účelom je dieťa utíšiť do spokojného spánku. Stabilná dvojnožka dovolí bezpečné hojdanie. Dieťa sa zvládne húpať aj samé. Kolotoč s plyšovými hračkami zabaví a hudba s možnosťou voľby troch melódií a časovačom novorodenca upokojí. Otočné sedadlo umožňuje viac spôsobov hojdania.

 

CAM Daily Plus 2014 je skladacia detská postieľka, ktorá sa skvelo hodí na cesty. Výška dna umožňuje jednoduché polohovanie. Vo výbave nechýba sieťka proti hmyzu, strieška a mäkká prebaľovacia podložka s jednoducho umývateľným povrchom. Tá svojím prevedením dokáže nahradiť plnohodnotný prebaľovací pult. Konštrukciu postieľky je možné zložiť do kompaktných rozmerov a jednoducho prenášať či prevážať.

 

CAM Brevettato s hrazdou 2014 je veľmi praktická oválna ohrádka s polstrovanou podložkou a obrubou. Pestrofarebné dno plné plasticky vystupujúcich hračiek a tvarov vo veľkej miere nahrádza hračky, ktoré by bolo nutné do ohrádky pridať. Jednotlivé časti na podložke vydávajú zvyuky a niektoré je možné odopnúť suchým zipsom. Bezpečnosť je zaručená vďaka pevnej ochrannej sieti. Štyri kaučukové držadlá umožňujú dieťati ľahšie zdvihnutie sa. Vďaka nim sa celá konštrukcia dá jednoduchšie preniesť. Pri potrebe prepravy je ohrádka veľmi jednoducho rozložiteľná bez nutnosti zložitej montáže.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!